Balen's
 
 
Sublimmo Vastgoed Balen, Woning Landelijke woning met 3 slaapkamers op 669m te Balen.
Via de inkomhal heeft men een rechtstreekse verbinding met de inpandige garage die momenteel is ingericht als berging, wasruimte, keuken is voorzien van koelkast, oven, keramisch vuur en spoelbak, leefruimte met houtkachel en veel lichtinval door de aansluitende veranda met grote raampartijen.
Balen Markant.
Leden ontvangen de nieuwsflash automatisch en hoeven niet te registreren. Privacybeleid en disclaimer. Mis onze nieuwsflash niet! We sturen je 7 keer per jaar een e-mail met inspirerende interviews, leuke nieuwtjes en talrijke tips tricks uit ons digitaal magazine Markantmag.be.
Balen plaats Wikipedia.
Ten zuiden van Balen loopt de Grote Nete en in de vallei daarvan liggen diverse natuurgebieden, waaronder Scheps, De Most, De Vennen, en Griesbroek bij Hulsen. Ten noorden van De Most ligt, op een dekzandrug, het natuur en recreatiegebied Keiheuvel.
Fietsrouteplanner Balen.
Route Surprise Me In deze modus kun je na het aanklikken van een knooppunt kiezen welke afstand je wilt fietsen. Het systeem berekent een route die aan jouw vraag voldoet. Route In deze modus stippel je zelf een route uit door steeds een volgende knooppunt aan te klikken./."
UNIZO Balen Hier aanvaarden ze de KRUIERBON.
Op zondag 31 januari waren we te gast bij restaurant Theater om te klinken op het nieuwe jaar en om het jaarprogramma voor te stellen aan 60 lokale ondernemers. UNIZO Balen Markt 19 2490 BALEN neem contact op privacy statement en disclaimer.
Handelsgids Balen promoties, nieuws, openingsuren en gegevens.
Doe nu GRATIS mee met de eindejaarsactie bij ABT tuincreaties en maak kans op tal van leuke prijzen reizen, iPhone8, Cadeaub. Geef een cadeaubon voor kerst. Nog geen idee welk cadeau je moet kopen voor je ouders, partner of vrienden?
Startpagina Gemeente Balen.
Solliciteer voor een vakantiejob bij gemeente, WZC Ter Vest, Keiheuvel of Kikoen. Stem vóór 7 februari voor de Publieksprijs sport. Stem vóór 6 februari voor Publieksprijs cultuur. Vacatures: ICT-deskundige en administratief medewerker omgeving. Tweede editie van Balen stopt met roken.

T 014 23 33 33. Verkaveling Rusven van 68.000. Balen / Wezel Verkaveling Rusven telt 46 bouwpercelen, waarvan 34 voor open bebouwing en 12 voor HOB. Landelijk gelegen op wandelafstand van het natuur en recreatiedomein De Keiheuvel. Prijzen vanaf 68.000.

Contacteer ons

Resultaten voor Balen's