renodak
 
 
Faillissement Reno-Dak te Koekelare 462832332 FaillissementsDossier.be.
Voorlopige datum van staking van betaling: 15/06/2016 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis, ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Veurne, Peter Benoitlaan 2, 8630 Veurne.
Profikon Reno dak isoleren.
Doordat we een klein familiebedrijf zijn en over ruime en brede ervaring beschikken, kunnen we een onklopbare prijs/kwaliteit aanbieden. Het Profikon team stelt steeds aan elk project de hoogste eisen. We bespreken elk project tot in de puntjes en laten niets aan het toeval over.
Dakwerken Antwerpen Mijn-dakwerker.be.
Er moeten namelijk technieken toegepast worden die niet meer van deze tijd zijn en ook de materialen moeten soms speciaal op maat gemaakt worden. Zo zijn de typische leien daken van vroeger nu al lang niet meer alledaags te noemen.
RENODAK SYSTEMS Balen, 2490, Nijverheidstraat 7 Bedrijfsinfo by www.bsearch.be.
Contact Renodak Systems. Onderwerp: Offerte aanvraag. Verplicht Veld Verzend. Grotere kaart weergeven. Renodak systems gespecialiseerd in alle soorten dakwerken Renodak Systems NV dak op dak, isolatie, isoleren, renodaksystems, plat dak, kwaliteitsroofing, schuine helling, overzetdaken, dak, overzetdak, dakwerken, plasti metal, dakplaten, leien, gol.
Faillissement All Renodak Renovatie te Genk 536370507 FaillissementsDossier.be.
All Renodak Renovatie. Faillissement All Renodak Renovatie. Op 11-07-2016 is All Renodak Renovatie te Genk Limburg door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 536370507. De hoofdactiviteit van All Renodak Renovatie is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden. Er zijn nog geen verslagen beschikbaar.
Renodak Systems Nv Balen 2490 Turnhout, Nijverheidsstraat 7, NUMMER VAN DE VESTIGINGSEENHEID 0454762328.
Alle lijnen zijn op dit moment bezet, probeer opnieuw binnen enkele ogenblikken. Renodak Systems NV. Delen van dit bedrijfsprofiel. Klik op één van de pictogrammen om het bedrijf te delen. Bedrijfsinformatie Renodak Systems NV. Nummer van de vestigingseenheid. Kerncijfers Renodak Systems NV.
Wist u dat deze bedrijven failliet zijn?
All Renodak Renovatie en Steven Vanwing Genk. Feytons Raf Genk. Neves Kalea Alken. Vandevenne en zonen Kortessem. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Wil u graag op de hoogte blijven van het nieuws op Made In Limburg, schrijf u hieronder dan in op onze nieuwsbrief.
ARD Ontmossen Ontmossen Dakwerken.
Wat met mijn dak? Bij Allrenodak weten we dat elke woning en elk dak helemaal verschillend is. Om de juiste oplossing te vinden voor je dak kan je dus maar best in zee gaan met een team van echte specialisten.

Contacteer ons

Op zoek naar renodak?