schroot
 
 
Schroot.
Schroot of oude metalen worden sinds jaar en dag ingezameld om opnieuw te smelten. De recyclage is dan ook een lonende economische activiteit. Schroot is een bonte mengeling van ijzer, aluminium, zink, lood en koper. Staal en aluminium zijn bijzonder geschikt voor recyclage zonder verlies van kwaliteit.
Schroot metaal Wikipedia.
Staalfabrieken die niet over eigen hoogovens beschikken, zoals Nedstaal, gebruiken vrijwel uitsluitend schroot. Ook in ijzergieterijen wordt veel schroot toegepast. Hoewel de binnenlandse productie van schroot vaak niet geregistreerd wordt, geven de import en exportcijfers van een land als Nederland het belang van schroot zeer goed aan.
Van schroot naar nieuwe grondstoffen Van Gansewinkel.
Door metalen te recycleren, zorgen we voor veel minder CO 2 uitstoot dan door primaire grondstoffen in te zetten. Benieuwd naar onze oplossingen voor schroot? Het afvalprofiel van schroot. Van schroot wordt energie of grondstoffen gemaakt, dit staat in procenten weergegeven.
Schroot 15 definities Encyclo.
Woordenboek, spelling van 1861 Schroot' Kartetsen of blikken doozen. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/land016mili01_01/land016mili01_01_0020.htm.: het schroot zelfst.naamw.Uitspraak: sxrot afval van ijzer of ander metaal Voorbeeld: schroothandel copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: schroot komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenli.
Schroot Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Schroot of met Schroot in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Schroot inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Schroot en verwijzingen daarnaartoe.
Nederlandse synoniemen van schroot, ander woord voor schroot.
Typ een Nederlands woord om de synoniemen te zien. Toon synoniemen NL. Synoniemen van schroot. Puzzelomschrijvingen van schroot in het puzzelwoordenboek.: Afval van ijzer. Afval van metaal. Dat is hout om oud ijzer crypt. Een strook hout bij het metaalafval crypt.
Schroot en metaalafval laten ophalen Van Gansewinkel.
Met afzetcontainers die variƫren in grootte van 12 t/m 40 m 3 zamelt u eenvoudig schroot in. Onder schroot verstaan we ferro, non-ferro, composieten en legeringen. U kunt deze containers bij ons voor een aantrekkelijk tarief huren. Vraag hiervoor direct online een offerte aan en profiteer ook van onze uitstekende service.

Contacteer ons

Resultaten voor schroot