schroot
 
 
schroot Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: schroot DE schroot EN schroot ES. Definities op Encyclo.nl: schroot 15x. Vertalingen schroot NLFR. s x r o t.
Schroot stad Damme.
Vraag bij uw eerste bezoek aan het kringlooppark een persoonlijke badge als u geen Belgische identiteitskaart hebt. Vraag een bedrijfsbadge als u zelfstandige bent, een vrij beroep hebt of een landbouwbedrijf uitbaat en u afval brengt dat in de ruime zin te maken heeft met uw bedrijfsactiviteit.
Schroot metaal Wikipedia.
Staalfabrieken die niet over eigen hoogovens beschikken, zoals Nedstaal, gebruiken vrijwel uitsluitend schroot. Ook in ijzergieterijen wordt veel schroot toegepast. Hoewel de binnenlandse productie van schroot vaak niet geregistreerd wordt, geven de import en exportcijfers van een land als Nederland het belang van schroot zeer goed aan.
Schroot Debian Wiki.
Or, xhost SESHschroot c test b schroot r c SESH schroot e c SESH. When you logout a schroot's' session sometime it can happen that some processes keep busy the mount-point causing this error message: logout E: 10mount: rmdir: failed to remove /var/lib/schroot/mount/kubuntu-d2c072e7-7e0c-4cfc-b48e-73defe8a4f0a: Device or resource busy E: kubuntu-d2c072e7-7e0c-4cfc-b48e-73defe8a4f0a: Chroot setup failed: stagesetup-stop.
Schroot 15 definities Encyclo.
Woordenboek, spelling van 1861 Schroot' Kartetsen of blikken doozen. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/land016mili01_01/land016mili01_01_0020.htm.: het schroot zelfst.naamw.Uitspraak: sxrot afval van ijzer of ander metaal Voorbeeld: schroothandel copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: schroot komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenli.
Schroot Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Schroot of met Schroot in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Schroot inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Schroot en verwijzingen daarnaartoe.
Imog: Schroot.
Home Duurzaam leven Sorteren Afvalpaspoorten Schroot. Schroot of oude metalen worden sinds jaar en dag ingezameld om opnieuw te smelten. De recyclage is dan ook een lonende economische activiteit. Schroot is een bonte mengeling van ijzer, aluminium, zink, lood en koper.
het nieuwstedelijk Schroot.
Voor de buitenwereld een nieuwsfeit. Voor de betrokkenen een tragedie. Schroot vertelt het persoonlijke verhaal van een bewakingsagent die als laatste de poort achter zich dicht trekt. Schroot is gebaseerd op diepte-interviews met ex-werknemers en tekstbijdragen van Guido Kees, een ex-Fordbediende.

Contacteer ons

Meer resultaten voor schroot