traiteur
 
 
Traiteur feesten Restaurant Dumon.
Alle gelegenheden zijn goed, alles kan: een babyborrel, een communiefeest, een bijeenkomst van collegas, een feest onder familie, vrienden, of gewoon zomaar. We maken graag één of meer mooie tafels voor je vrij, en vanaf 20 personen kan je ook bij ons terecht tijdens de sluitingsdagen van het restaurant.
Traiteur Rob Gourmets Market.
Onze getalenteerde chef-kok Alain Bergen verdiende zijn strepen bij de bekendste namen uit de gastronomie en kiest door de seizoenen heen de beste dagverse producten uit om u elke week een selectie van creatieve recepten en gastronomische menu's' voor te stellen.
Home Antoon Slagerij Traiteur.
Slagerij Antoon Lekedorpstraat 50 8600 Leke. 051 50 17 40. Vraag een offerte aan of stel een vraag.: Stuur een bericht. Ma: 7u30-12u30 13u30-18u30 Di: 7u30-12u30 namiddag gesloten Wo: gesloten Do: 7u30-12u30 13u30-18u30 Vr: 7u30-12u30 13u30-18u30 Za: 7u30-12u30 13u30-18u30 Zo: 7u30-12u30.
Traiteur Willequet.
Familie, school en bedrijfsfeesten, recepties, barbecues, door ons bekwaam personeel bij u thuis, in onze eigen feestzalen of op om het even welke locatie verzorgd; een ruime keuze aan koude of warme gerechten, met de beste ingrediënten en volgens de regels der kunst bereid en door ons ter plaatse geleverd of door uzelf bij ons afgehaald: het is slechts een greep uit de ontelbare mogelijkheden die wij u bieden.
Traiteur Ronny.
BVBA Traiteur Ronny heeft nu de mogelijkheid meer dan 10.000 maaltijden per dag te verzorgen! Zeer recent werd de nieuwe vestiging operationeel in Affligem-Essene aan de Bellestraat 206. De ruimte maakt het mogelijk dat de productie kan toenemen alsook de efficiëntie en de creativiteit. Traiteur Ronny Bellestraat 206.
Traiteur mag dan toch niet opnieuw leveren aan scholen na salmonellabesmetting: beslissing op laatste moment teruggedraaid Binnenland Nieuws HLN.
Zij kregen een korte mail dat er morgen geen leveringen zullen plaatsvinden en moeten nu dus in allerijl nog op zoek naar andere oplossingen. De kabinetschef van minister Ducarme heeft vandaag omstreeks 18.45 uur aan onze Directeur-generaal laten weten dat de minister nog een bijkomende balans wil opmaken vooraleer traiteur Esthio opnieuw kan/mag leveren aan de scholen.
Slagerij traiteur Van Heule Destelbergen Gent.
U kan terecht bij ons voor al uw recepties, ontbijt en brunch, walking dinner, koude en warme buffetten, scampifestijn, warme beenhesp, ribbetjesfestijn, barbeque, banketten, steakfest, verrassingsbroden, belegde broodjes. Slagerij traiteur Van Heule is te vinden op de Dendermondsesteenweg 41 te Destelbergen.
De Hoprank Traiteur Brood Banket.
Hartelijk welkom op de website van Traiteur De Hoprank! Traiteur De Hoprank heeft reeds 20 jaar ervaring in het tot in de puntjes verzorgen van feesten evenementen, dit op locatie of in één van onze feestzalen te Opwijk of Oudegem.

Contacteer ons

Op zoek naar traiteur?