traiteur
 
 
Traiteur delhaize.be.
Ik wens exclusieve promoties en kortingen online beschikbaar op de e-shop van Delhaize te ontvangen. Ik wens de lopende acties en promoties in de supermarkt, recepten en kooktips en advies te ontvangen. Vul alle verplichte velden in om verder te gaan.
TRAITEUR Fernand.
TRAITEUR / OPHAAL. 3000, / kg. 1100, / kg. Mascarpone / Champignon / Spek / Spinazie. 1300, / kg. 1050, / stuk. 1050, / stuk. 600, / liter. Wrap gerookte zalm en kruidenkaas. Vegetarische taco Fernand. Designed by Get Graphics All content 2016 by Fernand.
Traiteurservice Traiteur Philippe Alken.
Traiteur Philippe verzorgt je afhaalgerechten, BBQ en nog veel meer. We willen je vragen minstens 4 dagen op voorhand je bestelling te plaatsen. Let op, tijdens de feestdagen en in het drukke communie-seizoen zit onze agenda vaak veel sneller vol.
Traiteur CVO COOVI Volwassenenonderwijs. Icon/Subscribe.
Word traiteur, met COOVI. Til" een traiteurdienst mee naar topniveau, en creëer gerechten die doen dromen. Ja maar, is daar vraag naar? De horecasector breidt voortdurend uit met nieuwe traiteurs. Logisch, als je merkt dat bedrijven en particulieren steeds minder tijd hebben en klanten of zichzelf willen trakteren op hoogstaande gerechten.
Traiteur Goossens: warme maaltijden aan huis geleverd.
Maandag tot vrijdag leveren we jouw bestelling dagelijks tussen 10u en 13u. Elke dag van de maand bereiden wij een verse maaltijd, compleet met soep en dessert. Ook voor mensen op dieet voorzien wij een speciale portie zoutarm, vetarm en suikervrij.
Traiteur feesten Restaurant Dumon.
Alle gelegenheden zijn goed, alles kan: een babyborrel, een communiefeest, een bijeenkomst van collegas, een feest onder familie, vrienden, of gewoon zomaar. We maken graag één of meer mooie tafels voor je vrij, en vanaf 20 personen kan je ook bij ons terecht tijdens de sluitingsdagen van het restaurant.
Catering en traiteur door Huis Van Wonterghem.
Of u nu een receptie, walking dinner, diner of babyborrel plant, voor een feest vanaf dertig gasten bent u bij Huis Van Wonterghem aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte traiteur die met u meedenkt zodat uw feest vlot en zorgeloos verloopt.
Traiteur De Valck Slager-Traiteur De Valck.
Een snelle hap onder de middag? Traiteur De Valck biedt u een uitgebreide keuze uit verse salades en belegde broodjes. Handmade In Belgium. Als gepassioneerde, trotse leveranciers van échte kwaliteit mag Slager-traiteur De Valck het label Handmade In Belgium dragen.

Contacteer ons

Resultaten voor traiteur