Balenvlakbij
 
 
Grasmatten Balen Grasmatten leggen Balen.
Verder liggen er veel parken en wandelgebieden in het noorden en Westen van Balen, zoals de Volsbergenbossen en Straalse bossen. De tuinen van Balen zijn stuk voor stuk goed onderhouden en voorzien van het nodige groen. Ook hier heeft Gras en Groen aan kunnen bijdragen met haar graszoden.
Te Koop.
Meer informatie over penthouse 2de verdiep. Projecten in voorverkoop. 6 appartementen verdeeld over 2 bouw eenheden in het centrum van Balen. Vlakbij de grootwarenhuizen, scholen en de dorpskern. Startdatum november 2015, opgeleverd juli 2016. Meer informatie over gelijkvloers appartement links.
Toerisme Gemeente Balen.
Balense handelszaken: kwaliteitsprijzen bij de vleet. Fietsroutes, Sporen in het zand. Geocaching, ook in Balen. Hangmatrustpunten in Balen. Interactieve fietstocht: Als kapellen vertellen. Parkeren, gratis parkings. Toeristische brochure: Balen Binnenste Buiten. Visvijver Scheps, gemeentelijk. Zeldzame boom in Balen: de wilde peer.
Balen Immo 2dehands.be.
Huis te huur in Balen, 4 slpks. Huis te huur in Balen, 4 slpks Slaapkamers: 4 Badkamers: 1 WC's: 2 Oppervlakte terrein: 0 Bebouwde oppervlakte: 0 EPC Waarde: 136 kWh/m Voork. gisteren 1137: Balen. Woning te huur in Balen, 3 slpks.
Acquisitie van een groep van assistentiewoningen te Balen De Tijd.
De streek rond Balen is vooral bekend om zijn prachtige natuurgebieden met landduinen en naaldbossen, waarin zich talrijke wandel en fietsroutes bevinden. De site ligt naast de dorpskern van Balen, vlakbij de E34, E313, E314 en N18 en is hierdoor vlot bereikbaar met de wagen.
privé sauna's' met all privesauna zoeken.
De sauna is uitgerust met de modernste toestellen en apparatuur met nadruk op luxe en gezondheid voor lichaam geest. Privé saunahuisje Polderlicht ligt in een authentiek landelijk pandje. een magisch plekje waar je, ver weg van alles, helemaal tot rust kan komen in alle vrijheid en privacy.
Dakwerken Balen Vergelijk 235 dakwerkers in deze regio.
Onafhankelijk van uw keuze, in beide gevallen kan u altijd bij een professionele dakwerker uit uw regio Balen terecht voor de plaatsing of vervanging hiervan. Bent u op zoek naar een professionele dakwerker uit Balen om een vrijblijvende offerte te maken voor uw dakwerken?
Huis te koop in Balen Buyens.
Huis te koop Balen 285.000. Biezenveld, 2490 Balen. Omschrijving Ref: 3550356. Nieuw te bouwen woning met 3 slaapkamers, in een moderne stijl op een perceel van 473 m lot 38 in een recente verkaveling in Balen. Nog alle inspraak in de volledige afwerking!

Contacteer ons

Meer resultaten voor Balenvlakbij