Balenvlakbij
 
 
Hotels Balen nabij Recreatie en Natuurpark Keiheuvel Bespaar tot 78% trivago.be. trivago. trivago.
Alle hotels in Balen. Over Recreatie en Natuurpark Keiheuvel. Lichtvliegwezenlaan 14, 2490, Balen, België. Telefoon: 3214810301 Fax: 3214810421 Officiële homepage. Meer info Minder info. Hotel 15 inn vanaf 94. Hotel Ibotine vanaf 5. Hotel Villa 2be vanaf 5. Bezienswaardigheden in Balen.
Bouwgrond voor halfopen bebouwing in Balen MARC SWEVERS.
Pand: Grond in Balen Bouwgrond voor halfopen bebouwing in Balen. Hey, ik vond dit pand bij Vastgoedmakelaar Marc Swevers en dacht dat het je zou interesseren. Ons privacybeleid is van toepassing. Ik aanvaard de algemene voorwaarden. Pand: Grond in Balen Bouwgrond voor halfopen bebouwing in Balen.
Grasmatten Balen Grasmatten leggen Balen.
Verder liggen er veel parken en wandelgebieden in het noorden en Westen van Balen, zoals de Volsbergenbossen en Straalse bossen. De tuinen van Balen zijn stuk voor stuk goed onderhouden en voorzien van het nodige groen. Ook hier heeft Gras en Groen aan kunnen bijdragen met haar graszoden.
Deliestraat 1. Omgeving Intercommunale van de Ontwikkeling van de Kempen IOK.
De 2 bouwgronden in de Grote Boschbergstraat maken deel uit van een nog vrij recente 2008 verkaveling van IOK. Deze is zeer rustig gelegen op 1km van het centrum van Balen. De gemeente Balen heeft tal van faciliteiten zoals winkels, supermarkten, scholen, openbaar vervoer zoals o.a.
Balen plaats Wikipedia.
De naam van het dorp werd voor de eerste maal vermeld in 1173 als Banele, wat de bestanddelen banne rechtsgebied en lo bos bevat. Balen was een dorp in de Voogdij Mol, Balen en Dessel, dat oorspronkelijk in bezit was van de Abdij van Corbie en later een zelfstandige heerlijkheid werd.
Privé Sauna Tropical Privé Sauna Tropical Balen.
Antwerpen te Balen in de kempen, vlakbij Mol, Meerhout en Leopoldsburg. We bieden u pure wellness aan met een apart schoonheidsinstituut en een uitgebreide, luxueuze privé sauna met o.a verwarmd zwembad met hoge verschuifbare overkapping in een grote privétuin van 300m.
Vakantiehuis in Balen huren bij Belvilla.
Balen Antwerpen, Kempen, Kempen, België. Toevoegen aan mijn favorieten. Deel dit vakantiehuis.: Vakantiehuis Balen Kempen 6 personen. Deze prachtig gelegen vrijstaande vakantiewoning is gelegen aan een prive meertje midden in de bossen. In het meertje ligt een bootje waarmee je over het meertje kunt roeien.
Balen Immo 2dehands.be.
weiland ong: 2 hectare in 1 stuk te BALEN. weiland ong: 2 hectare aan 1 stuk gelegen te Balen met ingang langs Stappersdijk langs oefenplein van voetbal zeer goed onderhouden direct b. 10 januari 2019 0953: Balen. Grond te koop in Balen.

Contacteer ons

Zoeken naar Balenvlakbij