Olmen
 
 
Olmen HLN.
Bij FC Germeer gaan voetbal en carnaval al 50 jaar hand in hand. Balen Amateurvoetbalclub/carnavalsvereniging FC Germeer in de Heistraat in Olmen viert haar 50ste verjaardag. Op zaterdag 9 juni wordt in de kantine. Olmen Zomert in feestdorp gebouwd met houten palletten.
Wandelen in Olmen Overzicht van alle wandelroutes RouteYou.
Wandelen in Olmen Overzicht van alle wandelroutes. RouteYou Wikipedia Bezienswaardigheden Olmen Overzicht van alle wandelroutes. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
15 Inn Bed Breakfast Olmen, België foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Hotels in de buurt Alle Olmen hotels bekijken. Restaurants in de buurt Alle 2 restaurants in Olmen weergeven. Attracties in de buurt Alle 2 attracties in Olmen weergeven. Alle 0 hotels weergeven Alle 2 restaurants weergeven Alle 2 attracties weergeven.
Olmen Wikipedia.
In 1288 werd Olmen voor het eerst vermeld als Olmele, en dit betekent: Olmenbos. Van de voorgeschiedenis van Olmen is weinig bekend, slechts enkele Keltische en Romeinse vondsten getuigen daarvan. In 1288 was het dorp een allodium aan de oostgrens van het Hertogdom Brabant.
Olmen Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
In de loop van de 19de eeuw werd Olmen ontsloten door de aanleg van verkeerswegen richting Mol, Meerhout en Oostham en het kanaal Dessel-Kwaadmechelen, doch in verhouding tot andere Kempische gemeenten kende Olmen slechts een beperkte uitbreiding, voornamelijk door verdichting van de lintbebouwing in de woonkernen en hun onderlinge verbindingswegen.
Home K.V.V. Zwaluwen Olmen.
Seppe THEUNKENS Olmen U15 A, Olmen U15 B. Dimpna C Olmen U17. Olmen U17 KFC Exc. FC Netezonen A Olmen U10 B. Eerste overwinning tegen een jaartje ouder is een feit. Olmen U11 A KFC Ezaart Sp. 2018 goed gestart.
Kaart Olmen ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Olmen en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Olmen of bereken een route van of naar Olmen, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Olmen.
2491 Olmen Balen UiT in Vlaanderen.
Olmen, Kantine Olmen Sport. zondag 19 augustus 2018. Olmen, Pastorij van Olmen. Eten en drinken. woensdag 24 oktober 2018. Olmen, PC d'Olmse' Mèt. Cursus of workshop. Van 28 maart 2018 tot 7 november 2018. Olmen, PC d'Olmse' Mèt. Cursus of workshop.

Contacteer ons

Op zoek naar Olmen?