Olmen
 
 
Olmen 21, toekomstvisie voor Olmen in 21ste eeuw Gemeente Balen.
Wonen en Milieu. Olmen 21, toekomstvisie voor Olmen in 21ste eeuw. Olmen 21, toekomstvisie voor Olmen in 21ste eeuw. De gemeente Balen wil voor Olmen-Centrum een toekomstgericht landelijk woonbeleid voeren dat rekening houdt met de bezorgdheden en wensen van haar inwoners.
Showroom Olmen Badenwereld: spa, sauna.
Badenwereld, dat is wellness, health care! Ontdek onze badenwereld pop-up showroom in Olmen. Droomt u er al een tijdje van uw badkamer om te toveren tot een echt wellnessoord, voorzien van een sauna of jacuzzi? Dan bent u bij Badenwereld in Olmen aan het juiste adres.
Scouts D'Olmen.'
Scouts d'Dolmen' is een actieve scoutsgroep van om en bij de 225 leden en 35 leiding. We organiseren elke zondag van 14u tot 17u activiteiten voor jongens en meisjes van 6 tot 17jaar. Op onze site valt alle informatie te vinden over de leiding, onze werking, activiteiten en veel meer.
Website Landelijke Gilden OLMEN Home.
VRIJDAG 16 OKTOBER 2015. START 20.00 UUR." NIET ALLES TEGELIJK." Erna Claes, dr. in de psychologie. Expert trainer adviseur. Fenrir Consult BVBA. Kids Day Jumping Mechelen, leden Landelijke Gilden aan de helft van de prijs! Kom erbij de helft betalen wij.
Iepen of Olmen Boom RouteYou.
Home Routes Bezienswaardigheden. Iepen of Olmen. RouteYou BOS Bezienswaardigheden Iepen of Olmen. Toevoegen aan favorieten. Toevoegen aan route. Zoeken in de buurt. Iepen of olmen zijn loofbomen die tot 40 m hoog kunnen worden. Ze hebben een mooie, brede en gewelfde kroon.
Olmen HLN.
Op woensdag 1 augustus vertrekt men voor een tocht van ongeveer 50 kilometer richting Olmen. Olmen United wint levend tafelvoetbaltornooi. Balen Aan Café Staminee in de Processiestraaat in Olmen ging een levend tafelvoetbaltornooi door. In een grote opblaasbaar voetbalspel kwamen 6 teams van.
Bos te koop in Balen Olmen EUR 15.000 Immo VL.
Perceel bos van 42a70ca gelegen te Olmen. Bereikbaar via de Wijngaardberg. 013 66 62 08 info@immovl.be. Geen informatie beschikbaar. Geen informatie beschikbaar. Wijngaardberg, 2491 Balen Olmen. Geen informatie beschikbaar. Agrarisch gebied Bouwvergunning. Deze panden zouden je ook kunnen interesseren. Balen Olmen 17.000.
Wandelen in Olmen Overzicht van alle wandelroutes RouteYou.
Wandelen in Olmen Overzicht van alle wandelroutes. RouteYou Bezienswaardigheden Olmen Overzicht van alle wandelroutes. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.

Contacteer ons

Meer resultaten voor Olmen