Olmen
 
 
Sint-Willibrorduskerk Olmen B-2490.
Adres bij benadering: Kerkplein 5 B-2491 Olmen Balen, Dekenaat: Zuiderkempen, Bisdom: Antwerpen. Als men Olmen binnenrijdt, komende vanuit Balen of Meerhout, valt onmiddellijk de grote kerktoren op. Met een hoogte van 4178, meter is deze toren inderdaad indrukwekkend voor een klein dorp zoals Olmen.
Apotheek De Vos Olmen Balen Kwaliteitsvolle huisbereidingen.
Wij bieden een luisterend oor voor jouw verhaal, geven actief advies en ondersteunen je in de brede zin van het woord. Bij Apotheek De Vos in Olmen Balen ben je steeds welkom! 0830: 1230: / 1330: 1830.: 0900: 12: 30.
Olmen Wikipedia.
Men vindt in de vallei van de Grote Nete enkele natuurgebieden, waaronder Griesbroek. Het belangrijkste culturele evenement dat het folkloristisch karakter van Olmen hoog houdt, is carnaval. Elk jaar wordt carnaval in Olmen uitbundig gevierd. Op zondag is er een carnavalsbal.
Olmen Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
In de loop van de 19de eeuw werd Olmen ontsloten door de aanleg van verkeerswegen richting Mol, Meerhout en Oostham en het kanaal Dessel-Kwaadmechelen, doch in verhouding tot andere Kempische gemeenten kende Olmen slechts een beperkte uitbreiding, voornamelijk door verdichting van de lintbebouwing in de woonkernen en hun onderlinge verbindingswegen.
Olmen 21, toekomstvisie voor Olmen in 21ste eeuw Gemeente Balen.
Wonen en Milieu. Olmen 21, toekomstvisie voor Olmen in 21ste eeuw. Olmen 21, toekomstvisie voor Olmen in 21ste eeuw. De gemeente Balen wil voor Olmen-Centrum een toekomstgericht landelijk woonbeleid voeren dat rekening houdt met de bezorgdheden en wensen van haar inwoners.
Kaart Olmen ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Olmen en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Olmen of bereken een route van of naar Olmen, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Olmen.
Home K.V.V. Zwaluwen Olmen.
Agenda Tornooi KVV Zwaluwen Olmen 900: 2000: Voetbalvelden kvv Zwaluwen Olmen. Klik hier voor de volledige agenda. Dimpna C Olmen U17. Olmen U17 KFC Exc. FC Netezonen A Olmen U10 B. Eerste overwinning tegen een jaartje ouder is een feit.
2491 Olmen Balen UiT in Vlaanderen.
Olmen Balen, De Schieve. zondag 1 juli 2018. Olmense hap trap. Olmen, DE SCHANSHOEVE. Fiets of wandelroute. Van 10 augustus 2018 tot 11 augustus 2018. Olmen, Kantine Olmen Sport. zondag 19 augustus 2018. Olmen, Pastorij van Olmen. Eten en drinken.

Contacteer ons

Op zoek naar Olmen?