feestzaal
 
 
Unieke feestzaal in de Brouwerij Rodenbach te Roeselare Ter Eeste.
Ter Eeste is een feestzaal ondergebracht in de nog actieve brouwerij van Rodenbach te Roeselare. Het is dus een industriƫle locatie met een apart maar zeer warm karakter. De naam Ter Eeste verwijst naar de moutast die zich op de binnenplaats bevindt en een merkwaardig staaltje van industrieel erfgoed is.
Feestzaal De Mange Tout.
De sfeervolle feestzaal straalt harmonie en esthetiek uit. Ons professioneel team zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Wij kunnen 20 tot 250 genodigden verwelkomen in onze feestzaal. Hoe groot of klein uw bijeenkomst ook is, wij rekenen geen zaalverhuur aan.
Home feestzalen Lilse Bergen.
De feestzaal is uitermate geschikt voor een trouwfeest, communiefeest, bedrijfsfeest, baby-borrel, familiefeest enz. Voor bedrijven is er ook een formule voor teambuilding voorzien, te land, ter zee of in de lucht, op het domein zijn alle elementen voorzien voor een onvergetelijke dag.
Zaalverhuur XL De Burgerij Belgiƫ.
Feesten Presentaties Teambuilding Lezingen Evenementen Recepties Groepsdiners Communies. Neem contact op voor vrijblijvende informatie. Ben je mens en zie je dit veld, laat het dan leeg. Velden die gemarkeerd zijn met een zijn verplichte velden. Confirm that you are not a bot.
Gemeentelijke feestzaal Aalst De locatie voor al uw feesten!
Spring naar de inhoud. op de website van de gemeentelijke feestzaal van Aalst. De feestzaal werd in 1974 opnieuw gebouwd tot de zaal die ze nu is. Menige feesten werden er reeds gevierd. Verschillende verenigingen komen hier op vaste tijdstippen samen.:
infrastructuur Feestzaal Zellik CC Asse.
De Zonder Zon Zon Omwille van productietechnische redenen er wordt ook op de orkestbak gespeeld worden de stoelen van de rijen A, B en C weggehaald. De plaatsnummering op de tickets geldt niet meer; we bieden deze voorstelling aan in vrije zit.
Nas Dom Feestzaal Sloveense Gemeenschap Stad Genk.
Nas Dom Feestzaal Sloveense Gemeenschap toegankelijk voor personen met een beperking. Galopinstraat 15, 3600 Genk. Tot 200 personen zittend en tot 300 personen staand. Feestzaal Nas Dom is een polyvalente ruimte met uitgeruste keuken, een toog en een klein podium.
Gemeente Zwalm Feestzaal de Zwalmparel.
Home / Over Zwalm / Gemeentelijke accommodatie / Feestzaal de Zwalmparel. Feestzaal de Zwalmparel. De gemeentelijke feestzaal de Zwalmparel is gelegen in de Sportlaan, naast de gemeentelijke sporthal. Voor meer inlichtingen en reservatie kan je terecht bij.: Onthaal Marleen Verbeurgt.

Contacteer ons

Meer resultaten voor feestzaal