feestzaal
 
 
Castel: Welkom.
Onze grote tuin met vijver en het eiland waar recepties kunnen op doorgaan zijn uniek in de streek. Aarzel niet ons te contacteren voor meer info. Enkele van onze troeven. PATRONS AAN HET FORNUIS ÉN IN DE ZAAL. 100% garantie op het welslagen van uw feest.
Feestzaal Den Ast Feest en eventlocatie Kampenhout.
Ze nemen je mee op een culinaire ontdekkingstocht en verzorgen je feest of bedrijfsevenement tot in de puntjes. Wat zeggen de gasten over Feestzaal Den Ast? Geloof ons niet op ons woord. Lees wat andere feestvierders en bedrijven vinden van Feestzaal Den Ast.
Feestzalen bij Woestyne in Aalter.
Zaal 2 Namib. Zaal 3 Kalahari. De geknipte locatie voor uw feest. Feestzalen in Aalter voor familiefeesten, babyborrels, communies, huwelijken, jubilea, verjaardagen, Woestyne is de ideale feestzaal voor uw feest! Een gemoedelijke sfeer, rustiek, maar toch modern kader en de nodige ervaring en vakkennis.
Feestzaal De Jacht Heverlee.
Feestzaal De Jacht Heverlee. Welkom bij feestzaal De Jacht Heverlee! U kan terecht in onze polyvalente zaal voor tal van activiteiten: seminarie, vergadering, koffietafel, jubileum, babyborrel, walking dinner, bedrijfsfeest, personeelsfeest, communie, incentives, teambuilding, familiefeest, receptie, verjaardag, brunch, themafeest, reünie., U bent van harte welkom om samen met familie, vrienden en collegas van onze gastvrijheid te komen genieten!
Uw feest in het Munchenhof Munchenhof kamersfeestzaal, en restaurant.
Een ruime privé parking is voorzien. Netjes aangelegde wandelpaden geleiden u via de tuin naar de feestzalen. Vul hier uw e-mailadres in om u in te schrijven op onze nieuwsbrief. Maaltijd aan huis. 32 057/48 83 13. Ingang feestzaal: Boezingestraat 45A.
Gemeentelijke Feestzaal Beersel Gemeente Beersel.
Indien keuken en feestzaal samen gehuurd worden vervalt het recht van repetitief gebruik op de feestzaal en valt de totaliteit onder de rubriek occasioneel gebruik. De aanvraag wordt behandeld en al dan niet goedgekeurd door het College van Burgemeester en Schepenen.
Feestzaal l'Amuse' events Traiteur De Schepper.
Begin de dag met een heerlijke brunch samen met familie of vrienden. Kom je graag dansen op 1 van onze foute partys met vrienden of wil je onze feestzaal huren voor jou party! Stuur ons een bericht en wij contacteren jou spoedig!
Feestzaal Hof te Rhode.
Momenteel zijn er wegenwerken in onze straat waardoor wij enkel bereikbaar zijn via de Nieuwe Dijkstraat vliegveld Schaffen baan Diest-Tessenderlo. De statige Feestzaal is perfect geschikt voor een groot aantal gasten. Een ruimtelijke maar sfeervolle zaal die wat weg heeft van een grote huiskamer.

Contacteer ons

Zoeken naar feestzaal