feestzaal
 
 
Feestzaal c.c. CasinoKoksijde.
Home Zalen huren Feestzaal. De grote feestzaal is geschikt voor een staand publiek met een capaciteit van 1000 mensen. Zittend kan de zaal zon 550 mensen herbergen. Voor diners varieert de capaciteit van ca.200 tot 400. De zaal wordt gescheiden van de foyer door een grote houten wand.
El Parador Feestzaal Restaurant Hotel Tielt.
Een van onze troeven is onze prachtige zongerichte tuin alsook de grote private parking voor en achteraan. De zaal is in grootte aanpasbaar en biedt plaats voor maximaal 180 personen zittend of 300 personen staand. Kleinere groepen kunnen terecht in ons restaurant.
FEESTZAAL DE KROON FEESTZAAL HUWELIJK BABYBORREL: 32 051 50 00 03 De feestzaal beschikt over een capaciteit van 10 tot 230 personen.:
OVERNACHTEN MET ONTBIJT. Ontdek onze volledig vernieuwde feestzalen. De feestzaal beschikt over een capaciteit van 15 tot 230 personen., elke zaal is trouwens ook uitgerust met airconditioning en draadloos internet. Voor reserveringen, regelingen en informatie kunt u bij ons terecht.,
Feestzaal Restaurant BISTRO CELTO Waregem.
Feestzaal van taverne De Pluymhoeve te Wommelgem, restaurant en feestzaal Pluymhoeve Wommelgem.
Een bijkomend voordeel van deze zaal is dat u ook gebruik kunt maken van een kleine binnentuin, waar u bij mooi weer kunt genieten van uw aperitief. De Pluymhoeve beschikt verder over een ruime parking en een speeltuin voor de kleintjes.
Feestzaal CC Het Spoor.
Home Zaalverhuur Zalen CC Het SPOOR Feestzaal. Oppervlakte: 765 m. halve feestzaal: 400 personen. volledige feestzaal: 800 personen. Aanwezig in deze zaal.: 90 vierkante tafels 80 x 80 cm. 50 lange tafels 250 x 75 cm. bierglazen pils streekbieren. koffietassen en ondertassen.
Feestzaal Amuse Meulebeke.
De hoeve van Feestzaal Amuse ligt in het landelijke Meulebeke, temidden van het groen. Er is ruim voldoende plaats voor parking, recepties buiten en speelgelegenheden voor de kinderen. Er is ook een ruim, zonnig terras: zo kunnen we uw aperitief of pousse-café zowel binnen als buiten houden, afhankelijk van de grillen van het Belgische weer.
Feestzalen bij Woestyne in Aalter.
Bekijk een van onze zalen in detail.: Klik op de verschillende zalen op het grondplan om meer informatie te krijgen over onze infrastructuur. Eigenschappen van onze feestzalen en meeting rooms. Zaal 1: Sahara Zaal 2: Namib Zaal 3: Kalahari Zaal 4: Negev.

Contacteer ons

Zoeken naar feestzaal