feestzaal
 
 
Feestzaal De Jacht Heverlee.
Feestzaal De Jacht Heverlee. Welkom bij feestzaal De Jacht Heverlee! U kan terecht in onze polyvalente zaal voor tal van activiteiten: seminarie, vergadering, koffietafel, jubileum, babyborrel, walking dinner, bedrijfsfeest, personeelsfeest, communie, incentives, teambuilding, familiefeest, receptie, verjaardag, brunch, themafeest, reünie., U bent van harte welkom om samen met familie, vrienden en collegas van onze gastvrijheid te komen genieten!
Uw feest in het Munchenhof Munchenhof kamersfeestzaal, en restaurant.
Een ruime privé parking is voorzien. Netjes aangelegde wandelpaden geleiden u via de tuin naar de feestzalen. Vul hier uw e-mailadres in om u in te schrijven op onze nieuwsbrief. Maaltijd aan huis. 32 057/48 83 13. Ingang feestzaal: Boezingestraat 45A.
Gemeentelijke feestzaal Gemeente Boutersem.
De feestzaal kan gehuurd worden voor optredens, feesten., De zaal heeft een oppervlakte van 200 m zonder podium en is geschikt voor 240 personen. Foyer met tapinstallatie kan gehuurd worden voor kleiner feestjes, bv. De foyer heeft een oppervlakte van 95 m en is geschikt voor 40 personen.
Familie Baert tovert poolhal om tot feestzaal Tielt In de buurt HLN.
Foto Vanacker Sies Baert, Sigrid Olengier, Pascal Heytens en Wouter Baert. TIELT Recht tegenover het gebouw van de post is een nieuwe feestzaal geboren. De voormalige poolhal onderging een stevige metamorfose en in De Post zullen vanaf februari babyborrels, huwelijken en feesten allerhande plaatsvinden.
Feestzaal Kasteel van Loppem.
Feestzaal Kasteel van Loppem. De manège op het kasteeldomein van Loppem is een perfecte plek voor uw evenement of seminarie. Je kan er trouwfeesten, verjaardagsfeesten, communies, babyborrels, lezingen, beurzen, tentoonstellingen en dergelijke organiseren. De manège beschikt over een ruimte van 300m2 waarin 250 tot maximum 300 personen kunnen aanzitten.
Feestzaal.
Voor achtergrondmuziek is de muziekinstallatie van KRB voldoende. Voor een feest of fuif is dit niet het geval en moet dit door de gebruikers zelf georganiseerd worden. Ook wanneer de feestzaal wordt verhuurd, kan de bar normaal open blijven voor andere leden.
Home Feestzaal Elysee.
Elysee buffet VIP. Feestzaal 1 Elysee. Feestzaal 2 Elysee. Feestzaal 3 Elysee. Feestzaal 4 Elysee. Feestzaal 5 Elysee. Rasti Rostelli hypnose show 31/03/2019 1430: 3. U bevindt zich hier.: Feestzalen Elysee Genk. In Genk, net buiten het centrum, ligt feestzalencomplex ELYSEE.
Feestzaal Amuse Meulebeke.
De hoeve van Feestzaal Amuse ligt in het landelijke Meulebeke, temidden van het groen. Er is ruim voldoende plaats voor parking, recepties buiten en speelgelegenheden voor de kinderen. Er is ook een ruim, zonnig terras: zo kunnen we uw aperitief of pousse-café zowel binnen als buiten houden, afhankelijk van de grillen van het Belgische weer.

Contacteer ons

Op zoek naar feestzaal?