feestzaal
 
 
Feestzaal Mechelen Feestzalen Passade.
Afhankelijk van de gekozen formule, zaalopstelling en het aantal gasten kan de capaciteit van de feestzaal variëren. Bij een drankje bespreken we samen uw wensen en nemen alles door tot we dàt arrangement hebben uitgewerkt waar u zich perfect in kan vinden.
t Rietlaer.
Hierdoor kreeg iedere zaal een naam van een bekend gehucht rondom de feestzaal gelegen. De grote feestzaal Montenaken met een combinatie van modern en kasteelstijl, biedt plaats voor 300 zittende gasten, met grote dansvloer of 450 zittende gasten zonder dansvloer.
Feestzaal.
Grillades en BBQ. Diëten en vegetariërs. Reserveer hier uw lunch. Bierbrouwerij De Halve Maan beschikt over verschillende feestzalen, een originele brasserie met terras en een uitgebreide bier shop. Kom langs voor een lekker streekgerecht met één van onze huisbieren! Terug naar overzicht.
Feestzaal te Herenthout Pastinaak brasserie, restaurant.
Een communiefeest, een huwelijksverjaardag, een bedrijfsfeest, een verjaardag, elke dag een andere reden om te feesten en waar kan dit beter dan in een mooi kader. Pastinaak beschikt over een feestzaal die geschikt is voor elk feest tot 60 personen.
Feestzaal De Comeet.
Onze feestzaal is de unieke locatie voor jouw party! Een verjaardagsfuif met vrienden, een verrassingsfeest voor je partner? Wij zorgen voor een vlotte organisatie, toogpersoneel, bewegende lichten, een sfeer-mistmachine, luidsprekers DJ-set. U hoeft enkele zorgeloos te genieten, samen met uw gasten.
Feestzaal salanno 1833: Hof te Spieringen: Langestraat 42, Vollezele.
Voor grotere groepen 50 250 personen is er ook onze feestzaal Salanno 1833. De feestzaal werd opgetrokken in de volledig gerestaureerde, authentieke schuur. Waar er niet enkel wordt gefeest maar ook dient als ideale ruimte voor exposities, vergaderingen, produkt voorstellingen en andere evenementen.
De Koolputten Feestzaal De Koolputten.
Neem contact op. De Koolputten NV. 32 52 50 60 60. 32 52 50 60 65. Hou me op de hoogte. Leave this field empty if youre human.: Een unieke locatie voor uw feest? Stuur dan een mail naar info@dekoolputten.be.
Stijlvolle feestzaal in de regio Kortrijk Domein Carlton.
De tafels worden tot in de puntjes aangekleed met kaarsen, bloemen, menus, Een topper is ook de sfeervolle open barruimte, waar u gezellig kan vertoeven zonder ook maar iets van het feest te missen. Ook voor de rokers is zowel binnen als buiten een mooie ruimte voorzien met zicht op de feestzaal.

Contacteer ons

Resultaten voor feestzaal