feestzaal
 
 
Feestzaal Lindenhof Feestzaal Lindenhof.
Zo bent u zeker van een tafel om culinair te genieten van de bijzondere., landelijke entourage in Feestzaal Lindenhof. Onze cadeaubonnen zijn de perfecte manier om uw vrienden of collega's' te verrassen met een origineel geschenk. Feestzaal Lindenhof doet het landelijke karakter van Vlaams-Brabant eer aan.
Feestzaal Munchenhof kamersfeestzaal, en restaurant.
Daarnaast zijn er ook een aantal kleinere zaaltjes, waaronder zaal Lilium max. 50 personen, voor kleinere bijeenkomsten of privégelegenheden. Vul hier uw e-mailadres in om u in te schrijven op onze nieuwsbrief. Maaltijd aan huis. 057/48 83 13. Ingang feestzaal: Boezingestraat 45A.
Feestzaal Weinebrugge.
Formules voor feesten. Weinebrugge Faciliteiten Feesten Feestzaal Feestzaal. De feestzaal heeft een maximum capaciteit van 140 personen met dansvloer en ruimte voor een DJ en/of live muziek. Je kan kiezen tussen allerlei formules of gewoon je wensen uiten en we maken je een prijsofferte.
Feestzaal BISTRO CELTO.
Villa Scaldis Feestzaal Restaurant Traiteur.
Feestzaal Restaurant Traiteur. Restaurant, traiteurzaak en feestzaal Villa Scaldis is gelegen midden in het groene landschap, aan het begin van de Vlaamse Ardennen, op 400 meter van de Schelde. Onze gerechten worden er met uiterste zorg bereid met dagverse producten.
Untitled Untitled Document. Document.
Feestzaal l'Amuse' events Traiteur De Schepper.
Begin de dag met een heerlijke brunch samen met familie of vrienden. Kom je graag dansen op 1 van onze foute partys met vrienden of wil je onze feestzaal huren voor jou party! Stuur ons een bericht en wij contacteren jou spoedig!
Nas Dom Feestzaal Sloveense Gemeenschap Stad Genk.
Nas Dom Feestzaal Sloveense Gemeenschap toegankelijk voor personen met een beperking. Galopinstraat 15, 3600 Genk. Tot 200 personen zittend en tot 300 personen staand. Feestzaal Nas Dom is een polyvalente ruimte met uitgeruste keuken, een toog en een klein podium.

Contacteer ons

Meer resultaten voor feestzaal