immo
 
 
Immo Anthonis woningen, appartementen, opbrengstpanden en ander vastgoed in Leuven.
Want Immo Anthonis legt zich al meer dan 25 jaar succesvol toe op de bemiddeling bij de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed rond Leuven. Indien u niets passend vindt in ons aanbod, laat dan zeker niet na om u in te schrijven in ons bestand.
Immo-t Welkom.
Appartement verkocht binnen de week voor een correcte prijs! Bedankt team Immo T! Immo T is echt een topteam. voor hen gekozen als immo en alles supervlot verlopen. Mijn huis verkocht op 14 dagen. ook administratief alles perfect in orde.
Immo Trends.
Professioneel vastgoed als alternatief voor een beleggingsappartement. Is het tijd voor meer diversiteit in uw vastgoedportefeuille? Dan biedt de markt van het professionele vastgoed kansen. Verstandig vastgoed schenken: waar moet u aan denken? Wie vastgoed schenkt aan zijn kinderen doet dat doorgaans met voorbehoud van vruchtgebruik.
Immo BiS Makelaar Knokke Zoute Koop Huur Vakantieverhuur.
Bekijk het appartement. garage / parking. Eigendommen te koop. Villa, Maldegem middelburg. Uitzonderlijk appartement, Knokke-heist. Uitzonderlijk appartement, Knokke-heist. Uitzonderlijk appartement, Knokke-heist. Eigendommen te huur. Commercieel gelijkvloers, Knokke-heist. Commercieel gelijkvloers, Knokke-heist. Individuele handelszaak, Knokke-heist. U verkoopt of verhuurt? Ontdek onze nieuwbouwprojecten.
Home Immo Nulens N.V.
Immo Nulens zorgt voor alles en nog wat, samenstelling van het dossier, de nodige publiciteit, begeleiding van bezichtingen, het voeren van prijsonderhandelingen, opstellen van een huur of verkoopsovereenkomst, opmaken van plaatsbeschrijving, gratis schatting enz kortom wij zorgen ervoor dat alle noodzakelijke formaliteiten correct en zorgeloos voor U vervuld worden.
Aanbod Te koop Immo Roba.
BIV nummers 204 742, 502 572, 505 802 en 510 180. Ondernemingsnummer 0436 379 046. BIV België Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel Onderworpen aan de deontologische code van het BIV Lid BIV Lid CIB.
IMMO BPC Brussels Property Consultants.
Te koop 640.000. Te koop 199.000. Het kantoor IMMO BPC is gevestigd op één van de belangrijkste punten van Europa, namelijk de Hoofdstad Brussel, en meerbepaald aan de voet van de Basilique van Koekelberg en op enkele minuten van het Atomium.
Immo Dochy Waregem Vastgoed te koop / te huur.
Door die referenties zijn we gegroeid tot dé specialist in bemiddeling bij verkoop en verhuur van exclusieve eigendommen, projecten en industrieel vastgoed. Discretie en persoonlijke service dragen wij hoog in het vaandel. Immo Dochy Jan Bouckaertstraat 20 8790 Waregem info@dochy.be.

Contacteer ons

Op zoek naar immo?