sauna
 
 
Privé Sauna Design Privé Sauna.
Welkom bij Parein Design Privé Sauna, de mooiste privé-sauna van België! Geniet in één van onze drie luxueuze privé-units van méér dan alleen sauna., een unieke beleving. Stel uw verblijf zelf samen en geniet van al het moois én lekkers dat wij u te bieden hebben.;
Sauna l'Eaupure.'
De Clou Privé sauna Ekeren Antwerpen Reserveren.
Warme en koude snacks. Gefituurde hapjes assortiment van diverse snacks. Portie koude hapjes kaas, salami, apertiefkoekjes. Ontbijt voor 2 personen. Lunch vanaf 11u30 voor 2 personen. Ontbijt/Lunch Royal met fles Cava voor 2 personen. 1 dag op voorhand te bestellen.
Vakantiehuizen met Sauna Ardennen met ARDENNES-ETAPE.
De droge warmte van een sauna is uniek en ontspant onmiddellijke. Gtes, chalets, kastelen, villa's. Er zijn tal van vakantiehuizen met sauna beschikbaar. Kies uw favoriete huis met sauna en kom volledig tot rust tijdens uw weekendje weg in de Ardennen.
Geschenkdoos Sauna bubbles met twee Beauty Wellness Vivabox.
Toegang tot de sauna en bubbels voor 2 bij Sauna Beauty De Dijk Dendermonde. Voor 2 personen. Toegang tot de sauna. Een glaasje cava. Ontdek de activiteit. Toegang tot de sauna en bubbels voor 2 bij Familiesauna Espace Kalmthout Antwerpen.
Waarom een paar keer per week in de sauna gaan goed voor je is Nina HLN.
De onderzoekers gebruikte die data om de beoordeling te maken op basis van 1000 mensen, die werden verdeeld over drie verschillende groepen: mensen die een keer per week in de sauna gingen, een groep die twee tot drie keer per week in de sauna ging en een andere vier tot zeven keer per week.
Thermen Mineraal.
Thermen Mineraal staat voor ongebreideld saunaplezier met een ruime keuze aan thermenfaciliteiten, een beautycenter en een hotel met luxekamers. Deze oase van rust en groen in de buurt van Mechelen is het ideale adres om je stress te verdrijven in één van onze talrijke baden met Finse saunatraditie.
Kiest u voor een traditionele of Finse sauna?
Rustgevende muziek in de Finse sauna brengt uw wellness ervaring tot een hoger niveau. Sauna aromas, cosmetica, handdoeken, badjassen of slippers vervolledigen het lijstje van sauna benodigdheden. In de sauna winkels van Gervi vindt u alle sauna benodigdheden voor een Finse sauna.

Contacteer ons

Zoeken naar sauna