sauna
 
 
SAUNA.BE.
Zondag van 9u tot 24u. Thermen Dilbeek Kattebroekstraat 290 1700 Dilbeek 32 02 466 00 88 www.thermendilbeek.be. Thermen Mineraal Weynesbaan 34 2820 Rijmenam 32 015 51 57 57 www.mineraal.be. Thermen Londerzeel Stuikberg 4 1840 Londerzeel 32 052 316 716 www.thermenlonderzeel.be.
Wellness in het groen Thermae Grimbergen Thermae.com.
In Aquarius kuur je naakt, Sabai is er voor wie liever in badpak tot rust komt. Maak je dagje wellness compleet met een heerlijke massage of een zalige gelaatsverzorging of blijf overnachten in ons wellnesshotel. Het avondtarief is geldig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 18u, uitgezonderd feestdagen en tijdens schoolvakanties.
tarieven prive sauna aquasana Privé sauna Aquasana in Oevel Antwerpen.
U hoeft het voorschot enkel te betalen als u hierover een e-mail krijgt. Je kan dit cash komen betalen bij ons op afspraak, zodat u niet voor een gesloten deur staat, of via overschrijving op het volgende rekeningnr BE08 0016 9373 7713 met vermelding van je naam en reservatiedatum.
Homepage Hezemeer.
De vier pijlers: sauna, natuur, beauty en horeca, brengen kwaliteit van het hoogste niveau. Hezemeer biedt een ruim aanbod aan saunas, zwembaden, whirlpools en relaxruimtes aan. De unieke TREATMENTS, kwaliteitsvolle lichaamsverzorgingen, maken de ontspanning compleet. Beleef de herfst bij Hezemeer.
Privé sauna en andere wellnessarrangementen Bongo.
Verras een geliefde met een bezoekje aan de sauna om helemaal te ontspannen dankzij onze cadeaubonnen. In een privé sauna, met een glaasje bubbels of in een luxueus kuuroord met alles erop en eraan: je geeft met Bongo een onvergetelijke wellnesservaring cadeau.
Sauna Apparatuur 2dehands.be.
SPECIFICATIES Sauna combinatie met infrarood Zeer luxe afwerking! Paneel sauna met isolatie Afmetingen buiten: 210 B 183 D 210 cm H. gisteren 1401: Heusden-Zolder. Combi Sauna infrarood sauna sauna 210 cm breed om in te. Moderne infraroodcabine gecombineerd met traditionele sauna.
Sauna-fouten die je moet vermijden Abisco.
Ontdek ons aanbod voor sauna: van saunacabines tot accessoires. Bekijk fotos van onze realisaties in sauna, jacuzzi en infrarood. Spelers Royal Antwerp FC in topvorm met Tylö-sauna. Sauna kopen: prijs met inschatting van alle kosten. Waarom is afkoelen na je saunabezoek zo belangrijk?
Begijnhof Hotel Leuven Ontdek een uniek hotel in Leuven Sauna.
Blog 1: Een Nieuw Begin. Naar de sauna gaan, heeft een positieve invloed op lichaam én geest! Zo zorgt de warmte in de sauna ervoor dat uw bloedcirculatie verbetert en dat is dan weer zeer positief voor de rest van uw lichaam.

Contacteer ons

Op zoek naar sauna?