sauna
 
 
tarieven prive sauna aquasana Privé sauna Aquasana in Oevel Antwerpen.
U hoeft het voorschot enkel te betalen als u hierover een e-mail krijgt. Je kan dit cash komen betalen bij ons op afspraak, zodat u niet voor een gesloten deur staat, of via overschrijving op het volgende rekeningnr BE08 0016 9373 7713 met vermelding van je naam en reservatiedatum.
Sauna: voor en nadelen gezondheid.be.
Anderzijds circuleren er nogal wat verkeerde opvattingen over de mogelijke gevaren van sauna voor hartpatiënten, diabetici, kinderen, zwangeren. Twee types sauna. Er bestaan twee types van sauna: de klassieke Finse sauna en de infrarood-sauna. In de klassieke Finse sauna wordt de lucht door een warmtebron opgewarmd.
Sauna en wellness Ontspannen in de spa met korting VakantieVeilingen.be Bied mee.
Home Beauty Sauna en wellness. Sauna en wellness. Tijd voor een bezoek aan de sauna en een fris dompelbad. Maak je ontspannen dag compleet met een smoothie en een lunch. Bied mee op de sauna en wellnessveilingen. 13 veilingen voor Sauna en wellness.
Sauna Infrarood sauna Zelfbouw Jacuzzi.
Ga naar de sauna Daar vindt u nieuwe energie en vitaliteit. De sauna is namelijk een natuurlijke bron van gezondheid en welzijn. Buiten sauna klik hier. Wil je zelf je infrarood cabine bouwen? Kun je geen standaardmodel plaatsen en vind je maatwerk te duur?
Dé sauna en thermen vlakbij Antwerpen en Gent.
Maak een heuse reis door de wereld van sauna wellness: het romeins voetenbad, de oosterse relaxatieruimte, de arabische panoramasauna, de marokkaanse scrub verzorgingsruimte, het turkse stoombad, de finse opgietsauna, de japanse sauna en de infraroodsauna. Droom weg in onze bijzonder veelzijdige wellnessperiferie van jacuzzi's, neveldouches en veel meer.
Sauna 2018.
Zwemmen, zonnebaden, buiten ronddobberen, energieke koudwaterbaden en misschien wel een massage of een hapje eten in het restaurant, het hoort er allemaal bij. Een iets koudere dag? Dan doet de warmte van de sauna of hamam dubbel zoveel deugd. Zalig met zn tweetjes, toch?

Wellness Sauna Promoties. Geniet tot eind mei van extra online korting. Boek je een dagbezoek aan de Sauna Thermen online dan ontvang je 5 korting. Zo betaal je slechts 23 i.p.v. Wil je liever genieten van een beautybehandeling of massage?
Sauna-fouten die je moet vermijden Abisco.
Ontdek ons aanbod voor sauna: van saunacabines tot accessoires. Bekijk fotos van onze realisaties in sauna, jacuzzi en infrarood. Spelers Royal Antwerp FC in topvorm met Tylö-sauna. Sauna kopen: prijs met inschatting van alle kosten. Waarom is afkoelen na je saunabezoek zo belangrijk?

Contacteer ons

Zoeken naar sauna