frituur
 
 
Welkom bij de frut.
Op feestdagen gelden onze normale openingsuren. frituur in Balen. Enkel informatie zoals openingsuren en prijzen zijn geldig via deze officiële site. ALLE INFO OP ANDERE SITES BUITEN DEZE OFFICIËLE SITE, ZIJN NIET DOOR ONS GEPLAATST EN DAAROM OOK NIET BINDEND!
Frituur Kortrijk Groeninghe.
Ze trouwde in 1984, waarna ze in 1985 de frituur op de Veemarkt in Kortrijk overnam van Agneske, toentertijd al een gekende naam in de regio. Ze bleef het eerste jaar haar werk in de Deritex combineren met het uitbaten van de frituur, maar na een jaar kon ze de twee niet meer samen doen.
Frituur Raf Geert / Adegem.
Bij Frituur Raf gaat u nooit met honger van tafel. Vriendelijke en verzorgde bediening om aan uw wensen te voldoen. Oude Staatsbaan 80. Tel: 050 / 71.84.18. FAX: 050 / 72.08.49. Ter info: wij aanvaarden ook om te betalen in de frituur.
Frituur de Maaspoort.
Beste bezoeker, welkom op de website van Frituur de Maaspoort! De naam De Maaspoort werd met zorg gekozen. In de verbruikerszaal tref je oude fotos aan van de hoek Prevolaan-Medaerstraat. Deze hoek vormde en vormt nog steeds de toegang naar de Maas.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De Blauwe Frituur.
Ook op n bij Dagelijkse Kost is men de blauwe frituur niet ontgaan, in 2014 kwam Jeroen Meus langs om een mooie filmreportage te maken die werd gebaseerd op ons huisbereide stoofvlees met als ingredinten Bellegems Bruin bier en chocolade!
Frituur Richard te Borgerhout, al meer dan 30 jaar de beste frietjes van t stad! Frituur Richard Borgerhout.
Al meer dan 30 jaar kunt u bij Frituur Richard terecht voor de heerlijkste frieten, gebakken in plantaardige palmolie. Ondanks het lange bestaan van onze frituur, is ze modern ingericht met de beste apparatuur, zodat wij u steeds kwaliteit kunnen bieden.
Frietketel uitgebrand in Herenthoutse frituur RTV.
Een frietketel heeft er om onbekende reden vuur gevat. Die was ernstig beschadigd en in de rest van het frituur is er veel rook en waterschade. Er is schade aan de frietketel en veel rook en waterschade in de rest van het frituur.

Contacteer ons

Zoeken naar frituur