Orangerie
 
 
De Orangerie DE ORANGERIE.
Orangerie Gemeente Brecht.
De orangerie werd in 2005 door de gemeente gerestaureerd. Sinds 2011 doet de oranjerie dienst als overwinteringsplaats voor vorstgevoelige planten kruiden. Er staan ook een aantal druivelaars, vijgen, een olijf en Kumquat Fortunella. Volgende druivelaars werden aangeplant.: Volgende variëteiten van vijgen staan er in pot.:
Orangerie Hotel Geerts.
Online reserveren Orangerie. U kunt in onze bistro Orangerie" een tafel reserveren om te lunchen of om te dineren. Wij heten u van harte welkom. Het aangename uitzicht op de tuin vanuit de Orangerie brengt u in de stemming voor één van onze originele gerechten of heerlijke desserts.
Orangerie Opdorp Buggenhout UiT in Vlaanderen.
Toon volledige agenda van Orangerie. Deel deze pagina. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in. 3000 Blijf niet te vaak thuis! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word wekelijks getipt over wat er speelt in de buurt van Leuven en daarbuiten!
Orangerie Krekelhof Orangerie t Krekelhof.
32 11 222 812. Orangerie Krekelhof Orangerie Feestzaal Home t Krekelhof t Krekelhof in Kuringen Hasselt. Orangerie Krekelhof Orangerie Feestzaal Home t Krekelhof t Krekelhof in Kuringen Hasselt. Orangerie Krekelhof Orangerie Feestzaal Home t Krekelhof t Krekelhof in Kuringen Hasselt.
Orangerie Volwaardige leefruimte.
Al vlug evolueerden deze kweekkamers tot ontmoetings en ontspanningsruimte. Zo ontstond de hedendaagse orangerie. De orangerie vandaag, technisch vernuft en vakmanschap. Wie vandaag een orangerie wil bouwen, krijgt een resem aan technologische snufjes ter beschikking: automatische verluchtings en verwarmingssystemen, beregeningsinstallaties, kunstmatige verlichting.
De Orangerie Brasserie Bistro.
De Orangerie is alle dagen open vanaf 09u00 uitgezonderd dinsdag en woensdag feestdagen open vanaf 09u00, is de vooravond van een feestdag op dinsdag of woensdag dan is het die dag open vanaf 17u00. De keuken is doorlopend geopend tot 21u00.
d'Orangerie' Zedelgem Bloemenwinkel te Zedelgem.
In een eigentijds interieur kan u kennis maken met een zeer verrassende collectie accessoires voor binnen en buiten. In d'Orangerie' vindt u ongetwijfeld een leuke attentie of dat extra element voor uw interieur. U kan ook kiezen voor een cadeaubon of een bloemenabonnement.

Contacteer ons

Zoeken naar Orangerie