Orangerie
 
 
De Orangerie DE ORANGERIE.
De Orangerie Brasserie Bistro.
De Orangerie is alle dagen open vanaf 09u00 uitgezonderd dinsdag en woensdag feestdagen open vanaf 09u00, is de vooravond van een feestdag op dinsdag of woensdag dan is het die dag open vanaf 17u00. De keuken is doorlopend geopend tot 21u00.
Orangerie, Hasselt Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Arrogant personeel ten top voor zeer matig eten! Tijdens een dagje in Hasselt, kwam het voorstel om in de Orangerie te gaan! Deze zaak heeft in de voorbije jaren een naam opgebouwd en dat wilden wij zelf wel eens ervaren.
Oranjerie Wikipedia.
Franse tuin met oranjerie in de winter, Domein Drie Fonteinen. Een oranjerie, orangerie of wintertuin van het Franse oranger: sinaasappelboom is een gebouw waar men s winters de kuipplanten bewaart, die s zomers buiten staan. Een oranjerie werd gebouwd om te kunnen pronken met de dure en exotische bomen die uit verre landen en kolonies werden overgebracht.
Walputsteeg.
Het is een totaalproject waar u op een Bourgondische wijze tot rust kan komen, genietend binnen, of op ons verwarmd terras., van een biertje, een drankje, een tas koffie, een snelle hap of een meer uitgebreide keuze van onze kaarten van. Orangerie en El Portal.
Website Orangerie Walputsteeg.
van een biertje, een drankje, een tas koffie, een snelle hap of een meer uitgebreide keuze van onze kaarten van. Orangerie en El Portal. Kortom, de Walputsteeg is een geheel waar het aangenaam te vertoeven is. Open alle dagen van 09u00 tot sluitingstijd.
De Orangerie, Balen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Genoten van mijn lunch! Op een regenachtige donderdag hadden wij zin om ons in de watten te leggen, en daarbij paste ons een middag lunch in de Orangerie! We moesten daar niet veel moeite voor doen, want we werden verwent.

Contacteer ons

Op zoek naar Orangerie?