mais
 
 
Maïs Velt.
Maïs in de keuken. Mais behoort tot de grassenfamilie en is een subtropisch graangewas afkomstig uit Mexico. In de zestiende eeuw werd het via Spanje in Europa verspreid. Suikermaïs is een jong geoogste consumptiemaïs waarvan de suiker in de korrels nog niet is omgezet in zetmeel.
Onbewerkte mais maakt deel uit van het beste dieet ter wereld.
Mais en dus zeker onbewerkte mais kun je niet alleen gebruiken als groente, maar even goed als gezond tussendoortje. Mais heeft van oorsprong een zoete smaak, maar bevat weinig of geen suikers. Dat is uiteraard vooral het geval met onbewerkte mais.
mais, maïs VRT-Taalnet.
facturering / facturatie. Over de VRT. Missie en waarden. Wie is wie. Werken bij VRT. Netten en thematisch aanbod. Vragen over VRT. één canvas ketnet radio 1 radio 2 klara mnm stubru sporza deredactie.be. VRT 2017 bedrijfsgegevens jobs gebruiksvoorwaarden privacy.
index.
Rolladen van konijn met avocadosalade en bbq-mais Dagelijkse kost.
Jeroen maakt kleine rolladen van rugfilets, gevuld met gehakt, een plak smakelijke ham en het selderkruid lavas. De feestelijke rol presenteert hij op een salade met avocado en kerstomaat, in het gezelschap van een kolf gegrilde mais. Dit zijn culinaire sterren op hete kolen.
Marktberichten Akkerbouw Maïs Boerenbond.
Boerenbond is actief in de agrarische sector als beroepsorganisatie voor landbouwers en tuinbouwers in hoofd of nevenberoep. Het is de grootste landbouworganisatie in Vlaanderen en Duitstalig België. De activiteiten situeren zich op vijf domeinen: belangenbehartiging, vorming en voorlichting, dienstverlening, vertegenwoordiging en samenwerking inzake productie, toelevering en afzet.
Mais Wikipedia.
Mais behoort tot de groep C 4 gewassen, een groep planten die met een beperkte ademhaling een zeer hoge koolstofopname hebben. Eén hectare mais absorbeert 22 à 44 ton CO 2 per jaar, en produceert 16 à 32 ton zuurstof per jaar.
De Wassende Maan maïs.
Suikermaïs Zea mais convar. Saccharata mag niet worden verward met voedermaïs. Terwijl de laatste een wansmakelijke zetmeelbom is, weet de eerste onze smaakpapillen te bekoren met zijn zoete aroma. De suikers zijn er nog rijkelijk aanwezig. In Zuid-Amerika is maïs een zeer belangrijke voedingsbron.

Contacteer ons

Op zoek naar mais?