Ocmw
 
 
Home OCMW Leuven.
De" extra middelen gaan naar een huurpremie voor gezinnen die wachten op een sociale woning en naar het Leuvens sociaal verhuurkantoor om meer betaalbare en geschikte sociale huurwoningen in Leuven te kunnen aanbieden, zegt Herwig Beckers, voorzitter van OCMW Leuven.
Home Ocmw Poperinge.
Hoog Contrast uit. Veurnestraat 22, 8970 Poperinge Tel: 057 33 33 00 Fax: 057 33 90 39. Missie van O.C.M.W. Vacatures OCMW Poperinge. Dienst Rechtshulp gratis juridisch advies. Rap op stap. Zitdagen externe diensten. Andere sociale dienstverleners. Rechtenverkenner en Premiezoeker.
OCMW Asse.
WELKOM BIJ OCMW ASSE. Een gezin met jonge kinderen. Iemand met financiële problemen. Een actief gepensioneerde. IK BEN OP ZOEK. Diensten aan huis. Een job bij het OCMW. 25/06/2018 Provincie Vlaams-Brabant zoekt gemachtigde opzichters. 22/09/2017 Pensioenpunt in je buurt. 31/07/2017 OCMW Asse zoekt vrijwilligers.
OCMW Rijkevorsel Rijkevorsel.
Inschrijving nieuwsbrief lokale economie. UiT in Rijkevorsel. Enkele feiten en cijfers. College van burgemeester en schepenen. Beleidsrapporten gemeente en OCMW. Communicatie en inspraak. Jouw activiteit in de kijker. Info voor niet-Belgische burgers. College van burgemeester en schepenen. UiT in Rijkevorsel.
OCMW Belgium.be.
Het OCMW gaat in functie van de persoonlijke of familiale toestand van de persoon na welke hulp het meest geschikt is en biedt hem of haar dan de gepaste middelen om aan die behoefte te voldoen. Welke hulp verleent het OCMW?
OCMW Kortrijk.
De wijkteams van OCMW Kortrijk zijn er speciaal voor u. Ze zijn niet veraf of moeilijk te vinden, maar dicht bij jou in de buurt. 056 24 48 00. Missie en visie. VOLG OCMW KORTRIJK. Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden Privacyverklaring.
Sociale Centra.
Over het OCMW. Welke informatie zoek je? Werk en opleiding Werkervaring en opleidingen voor OCMW-klanten. Gezondheid Samenwerking met ziekenhuizen, huisartsen, thuisverzorging en terugbetaling medische kosten. Vrije tijd Aanbod aan evenementen, A-kaart, speelpleinen voor OCMW-klanten. Wonen Opvangcentra, sociale woningen en financiële tussenkomsten.
OCMW Gent.
OCMW Gent verkoopt bossen in Evergem en Knesselare 16/7. Dienstregeling Gentse Feesten 7/6. Meubels te koop in kringwinkel Ateljee 28/5. OCMW Gent jaaroverzicht 2017 21/5. De bureaus van OCMW Gent zijn gesloten op maandag 21 mei pinkstermaandag. In de kijker.

Contacteer ons

Meer resultaten voor Ocmw