Ocmw
 
 
OCMW Turnhout.
Over OCMW Turnhout. Raad Vast Bureau. Werken bij OCMW Turnhout. Mensen met een beperking. Sociaal tarief voor maaltijden, vanaf 1 maart ook in de restaurants van Zorggroep Orion. Bordspel van t een naar t ander Lees meer. Ja, ik word vrijwilliger!
OCMW Belgium.be.
Het OCMW gaat in functie van de persoonlijke of familiale toestand van de persoon na welke hulp het meest geschikt is en biedt hem of haar dan de gepaste middelen om aan die behoefte te voldoen. Welke hulp verleent het OCMW?
OCMW Kortrijk.
De wijkteams van OCMW Kortrijk zijn er speciaal voor u. Ze zijn niet veraf of moeilijk te vinden, maar dicht bij jou in de buurt. 056 24 48 00. Missie en visie. VOLG OCMW KORTRIJK. Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden Privacyverklaring.
OCMW Brugge.
Vereniging De Schakelaar van het OCMW Brugge heeft daarom een volledig vernieuwde website gelanceerd. OCMW stelt jaarverslag 2017 voor. Gisteren is op Ruddershove, de huidige hoofdzetel van zorgvereniging Mintus, het OCMW-jaarverslag van 2017 voorgesteld. Het is de laatste keer dat OCMW Brugge een eigen jaarverslag aflevert.
OCMW Gent.
Lees meer over activiteiten in de lokale dienstencentra. Via een werkervaringsproject bij het Opleidings en Tewerkstellings centrum van OCMW Gent kan ik een job al doende leren. Lees meer over opleiding en werk via OCMW Gent. Moeite om uw medische of energiekosten te betalen?
Sociale Centra.
Sinds 1 juni is de maatschappelijke zetel gewijzigd naar Grote Markt 1 in 2000 Antwerpen. Dat heeft gevolgen voor het versturen van post. Gratis bemiddeling bij huurproblemen. Uitzonderlijke sluiting sociale centra en andere. Stad en OCMW Antwerpen communiceren vanaf nu als.
Sociaal Huis Sint-Truiden Sociaal Huis Sint-Truiden OCMW.
Premies en tegemoetkomingen. Zorg aan huis. Vrijwilliger bij het OCMW. Werken bij het OCMW. Clement Cartuyvelsstraat 12. 011 69 70 30 info@ocmw-st-truiden.be. Maandag tot vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur, namiddag volgens afspraak Dinsdag extra open van 16.30 tot 18.30 uur.

Contacteer ons

Meer resultaten voor Ocmw