Ocmw
 
 
Home.
In onze drie woonzorgcentra verwelkomen wij zowel valide als zwaar zorgbehoevende ouderen en personen met dementie. Lees meer DELETE. Het OCMW wordt bestuurd door de raad voor maatschappelijk welzijn, kortweg de OCMW-raad. Deze bestaat uit 12 raadsleden en de voorzitter.
OCMW Kortrijk.
De wijkteams van OCMW Kortrijk zijn er speciaal voor u. Ze zijn niet veraf of moeilijk te vinden, maar dicht bij jou in de buurt. 056 24 48 00. Missie en visie. VOLG OCMW KORTRIJK. Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden en privacy.
OCMW Antwerpen.
Over het OCMW. Werk en opleiding Werkervaring en opleidingen voor OCMW-klanten. Gezondheid Samenwerking met ziekenhuizen, huisartsen, thuisverzorging en terugbetaling medische kosten. Vrije tijd Aanbod aan evenementen, A-kaart, speelpleinen voor OCMW-klanten. Wonen Opvangcentra, sociale woningen en financiële tussenkomsten. Financiële hulp Leefloon, budgetbeheer, schuldbemiddeling, goedkope tarieven.
OCMW Asse.
Kinderruilwinkel Ditjes Datjes. WELKOM BIJ OCMW ASSE. Een gezin met jonge kinderen. Iemand met financiële problemen. Een actief gepensioneerde. IK BEN OP ZOEK. Diensten aan huis. Een job bij het OCMW. 22/09/2017 Pensioenpunt in je buurt. 31/07/2017 OCMW Asse zoekt vrijwilligers.
OCMW Gent.
Lees meer over activiteiten in de lokale dienstencentra. Via een werkervaringsproject bij het Opleidings en Tewerkstellings centrum van OCMW Gent kan ik een job al doende leren. Lees meer over opleiding en werk via OCMW Gent. Moeite om uw medische of energiekosten te betalen?
Financiële hulp OCMW Antwerpen.
Over het OCMW. U bent hier. Startpagina Ik zoek hulp Financiële hulp. Leefloon, budgetbeheer, schuldbemiddeling, goedkope tarieven. Budget beheren en opvolgen. Beslissingsbrieven lezen via de eBox. Inleefhuis leert jongeren omgaan met geld. Stel je vraag online. Gebruikersgids voor het OCMW POD MI.
OCMW Belgium.be.
Het OCMW gaat in functie van de persoonlijke of familiale toestand van de persoon na welke hulp het meest geschikt is en biedt hem of haar dan de gepaste middelen om aan die behoefte te voldoen. Welke hulp verleent het OCMW?
OCMW Brugge.
De actie LEDS SAVE THE PLANET, waarmee OCMW Brugge de Bruggeling eind vorig jaar stimuleerde om duurzame LED-lampen te kopen, is een succes geworden. Door de verkoop mocht OCMW voor haar vereniging De. Mintus pakt Brugge in met 11 roadshows.

Contacteer ons

Zoeken naar Ocmw