cvo
 
 
Home hét cvo Oudenaarde Kruishoutem Ronse Waregem.
11-12-2017 Dringend: schorsing van de lessen op 11 december 2017. Gepassioneerde leerkrachten, praktijkgerichte cursussen. De cursus van je leven vind je in hét CVO! Bijleren in een professionele, aangename sfeer én met een persoonlijke aanpak. HÉT CVO op SOCIALE MEDIA.
CVO Antwerpen: home.
Klik op het agenda item voor de locatie en kopieer de afspraak naar je agenda. 32 3 830 41 05. campus Leerhaven mobiel. xml version1.0" encodingutf-8? Blijf op de hoogte van onze opleidingen en activiteiten. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Copyright 2018 GO! CVO Antwerpen Disclaimer en privacy informatie.
CVO Kempen Opleidingen.
Welkom bij CVO Brussel volwassenenonderwijs.
In combinatie met een specifieke opleiding uit het secundair volwassenenonderwijs kan je met AAV je diploma behalen. In combinatie met algemene vorming leiden onze handelopleidingen tot een volwaardig diploma secundair onderwijs. In CVO Brussel kan je ook je attest bedrijfsbeheer behalen.
CVO Gent.
Aarzel niet langer, kom langs en zorg ervoor. NT2 Stad in de school. Op dinsdagavond 8/05 en woensdagvoormiddag 9/05 organiseert CVO GENT Stad in de School: we toveren. Tweedekansonderwijs CVO GENT. Wenst U zich in te schrijven in ons TKO?
Crescendo CVO Centrum voor volwassenenonderwijs.
Leer lassen als een pro onder begeleiding van deskundige vaklui die de knepen van deze technische wetenschap helemaal onder de knie hebben. ma di wo do vr za zo. Vers van de pers. 28-02 Inkanteling HBO5 Crescendo CVO in AP Hogeschool.
Joomla.

Contacteer ons

Zoeken naar cvo