jbc
 
 
Jurken voor dames JBC België.
Korting enkel geldig op aankopen gedaan tussen 15-06-2018 t.e.m. De kortingen zijn niet geldig bij aankoop van een cadeaubon en een herbruikbare shoppingtas. XXS XS S M L XL 34 36 38 40 42 44 46. JBC Andy Lucy Groggy I AM K3 Pep Soaked In Luxury Soft Rebels Sora Youh!
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Acerta en JBC rolden samen Me@MyBest@JBC uit: een nieuwe, frisse aanpak rond personeelsevaluaties Acerta Consult.
JBC streeft naar faire kledij tegen een faire prijs. Een adjectief dat je makkelijk met JBC associeert is: stralend. In het najaar 2016 startte JBC een traject met Acerta Consult voor een nieuwe, frisse aanpak rond hun personeelsevaluaties. Samen rolden we Me @MyBest@JBC uit.
JBC Winkels.
Je ontvangt zo meteen een e-mail Is dit een geldig e-mailadres? Probeer nog een keer. Check je bestelling. Gratis levering in JBC winkel. Gratis thuis vanaf 50. 30 dagen bedenktijd. Altijd gratis terugsturen. Customer Care Center. Gratis levering in JBC winkel.
Jbc.
Het geeft uiting aan ieders karakter. Daar zijn we bij Jbc dagelijks mee bezig. We verrassen onze klanten met mooie kleding in een fijne omgeving. Elke dag een beetje meer. Jbc is geëvolueerd naar een professioneel en trendbewust modemerk met een eigen karakter.
JBC gooit klassieke evaluatiegesprekken overboord Made in Limburg.
JBC is geen onderneming waar bazen met de hamer klaar staan om hun onderschikten op het hoofd te timmeren. Wij houden niet van hiërarchie en kiezen voor een waarderende benadering van evalueren. Daarop ontwikkelde JBC samen met Acerta Consult het concept Me@My Best@JBC.
JBC sluit alle 130 winkels en geeft personeel halve dag vrij. Het Nieuwsblad.
Maar de actie sluit wel naadloos aan bij de doelgroep van JBC: gezinnen met jonge kinderen. Volgens Van Ossel is het zo goed als onmogelijk om te bepalen hoeveel deze stunt JBC zal kosten. Je hebt twee soorten kosten, zegt hij.
JBC België Kinderkleding, dameskleding en herenkleding online.
Ontdek deze exclusieve collectie nu bij JBC! Ontdek de collectie. Shop online bij JBC: mode en accessoires voor het hele gezin. Bij familiebedrijf JBC ben je aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan kinderkleding, mode voor dames en heren en accessoires.

Contacteer ons

Meer resultaten voor jbc