landmeter
 
 

Welkom op de website van landmeter-expert Stefan Renaer. Ik ben afgestudeerd in 1992 als industrieel ingenieur bouwkunde optie landmeten aan het KIHO te Gent. Na een stage heb ik mij zelfstandig gevestigd in 1994. Vanaf 01 april 2012 vestig ik mij volledig zelfstandig.
Landmeter expert in Maasmechelen, Limburg: landmeting verkavelen.
Uw landmeter in de omgeving van Mechelen. Landmeter Janssen-Janssen is uw expert voor het opmeten van uw grond. Dit is een belangrijke stap voordat u begint aan grondwerkzaamheden. U komt meer te weten over uw mogelijkheden en dit moet dus zeer nauwkeurig uitgevoerd worden.
Master of Science in de industriële wetenschappen: landmeten Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur Universiteit Gent.
Licentiaat in de geologie. Voorbereidingsprogramma tot Master of Science in de industriële wetenschappen: landmeten. Master of Science in de industriële wetenschappen: landmeten. Schakelprogramma van 63 studiepunten regulier programma van 60 studiepunten. Bachelor in de bouw. Bachelor in het vastgoed alle afstudeerrichtingen.
Landmeter Jobs Jobat.be.
AGO Jobs HR. Voor onze klant, gelegen in de regio van Brakel, zijn we op zoek naar een landmeter. Je zal hierbij instaan voor het uitvoeren en uitwerken van opmetingen en. Belangrijkste eisen: Master Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type.
Landmeter Putte Landmeter-Expert Paul Van de Voorde Home.
Wij richten ons voornamelijk naar particulieren, notarissen, aannemers, architecten, projectontwikkelaars, makelaars, ingenieurs en studiebureaus, rechtbanken, advocaten en openbare diensten. Dit kan variëren van een eenvoudige opmeting voor het afplitsen van een perceel grond tot complex uitzetwerk of opmeten van grote gebouwen.
Landmeter Vanloffelt Jeroen.
Als landmeter proberen wij steevast in te spelen op de noden van de klant. Als beëdigd landmeter-expert zijn wij gebonden aan een strikte deontolische code en plichtenleer. U kan dus rekenen op een objectieve en onafhankelijke afhandeling van uw project.
Lieven Spincemaille Gezworen landmeter-expert.
bij Lieven Spincemaille. Sedert 1973 oefen ik het beroep van gezworen landmeter-expert uit en kan u bijgevolg een meer dan 42 jarige ervaring aanbieden in alles wat betreft mijn activiteiten van dit beroep. Voor volgende opdrachten kan u bij mij terecht.:
Meetopdrachten, grensbepaling, verkavelen en afpalingen landmeter-expert Anthony Van Quickelberghe Landmeter AVQ.
Landmeter-expert AVQ is gestart in oktober 2013. Zowel voor nauwkeurige meetopdrachten als een raadsman voor grensbepaling kunt u altijd terecht bij de landmeter-expert. De objectieve en nauwkeurige kijk op de situatie blijft voor de landmeter-expert het belangrijkste voor een geslaagd project.

Contacteer ons

Meer resultaten voor landmeter