accordeon liedjes
 
 
Rocco Granata Biografie.
2013 bracht CNR een dubbel Cd uit van Rocco The best of Rocco Granata, een verzameling van liedjes die hij in al die jaren gecomponeerd, gespeeld en opgenomen had. Rocco had uit zijn meer dan 500 opnamen deze uitgekozen. Bij de CD is eveneens een DVD gevoegd van het optreden van Rocco in de Roma/Antwerpen. De eerste DVD die van Rocco uitgebracht werd. En in het najaar 2014 gaat Rocco weer op tournee met zijn lievelingsmuzikanten onder leiding van Michele Bisceglia. Rocco heeft beslist dat dit zijn laatste concerttour wordt. Naast componeren is Roccos grote hobby golf spelen. Waar ook ter wereld neemt Rocco samen met zijn accordeon nu ook zijn golfclubs mee.
Accordeonboek kopen? Bax Music.
Snel leverbaar binnen 4 werkdagen. De Haske Decemberboek voor Accordeon. Decemberboek voor Accordeon is voor de beginnende accordeonist die graag passende liedjes speelt rond Sinterklaas en Kerst. Voor elk van de 25 liedjes is er een relatief eenvoudig te spelen arrangement voor twee handen.
Accordeon Crescendo Music.
Jacob De Haan: Air Tune Score parts. Don McLean: American Pie Score parts. Camille Saint-Saens: Danse Macabre Score parts. Galina Karbankova: 50 1 Bekende Liedjes. Manuel Tato: Aquarella. Hans-Günther Kölz: Zeitreise Vol.3. Valses et Chansons Parisiennes. Kinderliedjes voor Accordeon. Crescendo Music bvba.
Artiesten Accordeon Pagina 1.
Een jonge accordeonvirtuoos en nu al bijna dagelijks op de baan als accordeonist, muzikant bij tal van feestelijkheden. Nostalgische liedjes en bekende deuntjes op accordeon om gezellig mee te zingen met de zr beloftevolle en talentrijke Cliff. Deze jonge knaap weet als geen ander de accordeo.
Gratis Nederlandstalige bladmuziek.
Arrangement voor accordeon of piano. Inclusief tekst en akkoorden. Anne Marieke Trad. Nederlands volksliedje, voor blokfluit en accordeon of piano. Al is ons Landje nog zo klein W.Haanstra. Oud-Nederlands lied 1891, voor zang of instrument en piano, keyboard of accordeon en gitaar.
Johan Veugelers.
In februari 2011 maakt het drumstel plaats voor het accordeon want vanaf dat moment maakt Johan deel uit van het succesvolle accordeon-duo The Sunsets Hiermee scoort hij de ene na de andere nummer 1 hit in België met ondertussen meer dan 140.000 verkochte albums.
25 bekende kinderliedjes voor accordeon Muziekhandel Oberstadt.
Accordeon muziek /. 25 bekende kinderliedjes voor accordeon. Dit is een verzameling van bekende Nederlandstalige kinderliedjes. Je kent de meeste ervan vast wel: misschien heb je ze geleerd op school of tijdens de muziekles. Je kunt ze lekker meespelen met de vrolijke begeleidings-cd: dat klinkt gaaf! Het eerste liedje is het gemakkelijkst en verderop in het boek worden de liedjes steeds een beetje moeilijker.
Accordeon albums Crescendo Music.
Akkordeon standard serie Vol.3. All time klezmers. Alle hens aan dek. Accordeon met cd; Keyboard met cd. Amsterdam in liedjes. Accordeon met cd. Anthology Accordion Vol.1. Accordeon met cd. Anthology of compositions for bayan X. Argentinian Tango and Folk Tunes.

Contacteer ons

Resultaten voor accordeon liedjes