bekende accordeon liedjes
 
 
www.accordeonmuziek.be.
Een greep uit mijn repertoire. Hoe ziet mijn animatie er zoal uit Ik speel al vele jaren accordeon en ik noem mijn instrument eigenlijk een beetje een toveraccordeon want het is het laatste snufje van de moderne techniek, men noemt dit een midi accordeon. Dit wil zeggen dat dit instrument aan een computer is aangesloten waardoor ik hele reeks klanken naar voor kan toveren, zoals orgeltrompetsaxofoonfluitviooltubaaccordeonvibrafoonzelfs, een symphonisch orkesteigenlijk, te veel om op te noemen. En wees gerust ik speel echt live en ondanks ik alleen ben klinkt het alsof u een volledig orkest hoort spelen. Daarbij kan ik ook nog aardig zingen en heb heel veel ervaring om de mensen naar hun zin te maken. Mijn programma bestaat vooral uit liedjes die de mensen goed kennengraag, horenkunnen, meezingen en uiteraard ook op mogen dansen.
Top 100 Nummers met een Accordeon MusicMeter.nl.
Bruce Springsteen Fire. Schitterende versie van Fire" met Danny Federici op accordeon. 8 oktober 1987, een benefietconcert in het Shorline Amfitheater, Mountain View, Californië. Bruce vindt dat hij niet hoort te swingen want hij speelt een akoestische set, maar na zo'n' 3 minuten gaat hij toch los.
De allermooiste accordeon hits 2 Muziekweb.
Harry Mooten Amsterdam, 2 mei 1928 Amstelveen, 13 december 1996 was een Nederlands accordeonist. Bij het grote publiek was hij vooral bekend als muzikaal begeleider en grote" grijze geitenbreier" in De film van Ome Willem, met collega-musici Harry Bannink en Frank Noya. Mooten was als kind al actief op de accordeon.
Top 100 Hollands glorie: Accordeon 5 Muziekweb.
The Accordeon Kids. The french song; Santo domingo; Mes mains sur tes hanches.; La petite valse. Muhle im Schwarzwald. Anny Paula van Wanrooy. Der bunte Hochzeitswagen; Schneemann. Och was ik maar.: uit het leven van Johnny Hoes 6 i. Vic van de Reijt presenteert: Van Du tot Da Da Da: de 60 mooiste Duitse liedjes 3 i.
Mokum Accordeon Muziek René Trok Mokumse liedjes Accordeonist.
Workshop liedjes zingen. René Trok is een van de meest geboekte accordeonisten van ons land. Met decennia aan muzikale ervaring en vele honderden nummers repertoire, weet René elke gelegenheid van een muzikale omlijsting te voorzien. Op accordeon of keyboard, voor particuliere gelegenheid of bedrijfsfeest. René is van alle markten thuis. René is solo te boeken, maar ook samen met een zanger of zangeres. Of liever een instrumentaal combo met contrabas en gitaar? René speelt graag met bevriende muzikanten en bekende artiesten uit het vak.

Contacteer ons

Meer resultaten voor bekende accordeon liedjes