schoonheidssalon
 
 
Alida schoonheidssalon.
ontdek onze acties. Schoonheidssalon Alida werd in 2012 opgericht door Elke Matthys. Elke volgt nauwgezet de nieuwste trends, innovaties en vernieuwingen in de cosmetische wereld en werkt in haar salon steeds met de beste producten. Schrijf je in op de nieuwsbrief van.
HET SCHOONHEIDSSALON l'occhio' di Chloé Home.
Bakkersdochter opent schoonheidssalon Deinze Regio HLN.
Het dorpje Vinkt heeft sinds kort een eigen schoonheidssalon. Julie Van Simaeys 19 opende Julie's' Beautysalon in de Aarseleweg 8, enkele huizen naast Bakkerij Chris, de zaak van haar ouders. Bakkersdochter Julie Van Simaeys werkt al een tijdje in het schoonheidsinstituut Bellezza in Sint-Martens-Leerne en op 27 mei opende haar eigen zaak in Vinkt.
Schoonheidssalon Moyart.
Welkom bij Schoonheidssalon Moyart, met meer dan 25 jaar ervaring, heten we je welkom waar we jou met oog voor detail, persoonlijkheid en professioneel advies een verzorging op maat voorzien. Zowel mevrouw als mijnheer kan terecht bij ons waarbij kwaliteit en persoonlijke service centraal staan.
Schoonheidssalon Gerd.
In 1984 opende Gerd de deuren van haar schoonheidssalon, sindsdien heeft ze haar ervaring in de branche verder kunnen uitbouwen. Daarom staat Schoonheidssalon Gerd garant voor een professionele en persoonlijke behandeling. Ze biedt verscheidene behandelingen en producten aan, die volledig afgestemd worden op uw huid.
Home Schoonheidssalon Relax. Home Schoonheidssalon Relax.
Bij Schoonheidssalon Relax in Hakendover kom je voor de verzorging van je gezicht, handen, voeten en lichaam. Last van spanningen en stress? Dames kunnen hier terecht voor een ontspannende rugmassage, peeling of pakking. Laat dan je benen zien. Maar kom eerst langs bij Schoonheidssalon Relax voor een ontharing met hars.
Consulta 5 essentiële ingrediënten voor een succesvolle schoonheidssalon Consulta.
Consulta helpt je graag bij het realiseren van een succesvolle schoonheidssalon. We bieden advies op basis van onze ruim 35 jaar ervaring op het gebied van verzorging; van inrichting van je schoonheidssalon tot aan de marketing om meer klanten te werven.
Schoonheidssalon Karo.
Welkom bij Schoonheidssalon Karo. Schoonheidssalon Karo is in de eerste plaats een stek voor wie wil herbronnen of zich in de watten wil laten leggen. Gepersonaliseerde gelaatsverzorging, bodysculptor, anti-cellulitis, gel en harsnagels, epilaties, pedicure en manicure, maquillage en spraytanning, voor elk wat wils.

Contacteer ons

Zoeken naar schoonheidssalon