Springkasteel
 
 
Springkasteel Ten Diensten.
Ben jij lid van een sociale organisatie en heb je binnenkort. een feest, braderij, opendeurdag, dan kan je bij ons gratis. een springkasteel komen lenen. Bel gerust 014/30 42 32 voor meer informatie! Hopelijk tot snel! Geef een reactie Reactie annuleren.
Happy Hop springkasteel Clown DreamLand.
Je blaast het springkasteel dankzij de luchtpomp 220 V in een mum van tijd op. In het vrolijke Happy Hop springkasteel Clown met glijbaan beleef je samen met je vrienden en vriendinnen veel springplezier. Leef je uit met het vrolijke Happy Hop springkasteel Clown met glijbaan!
Home Verhuur van springkastelen Springking.
Onze specialiteiten zijn verhuren van springkastelen en attracties, partytenten, pagodetenten, stertenten, dometenten, en veel meer. Mocht u naar iets specifiek opzoek zijn en het staat niet op de website, aarzel dan niet een mailtje te sturen en dan bekijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.
Opnieuw kinds met het grootste springkasteel ter wereld, binnenkort in ons land.
Er werd maar liefst twee jaar aan gewerkt, maar het is het helemaal waard: als je zin hebt om je opnieuw helemaal kinds te voelen, is Airland geschikt voor jou. Het grootste springkasteel zakt deze maand af naar ons land.
Bekijk ons assortiment springkastelen te huur bij Belair-fun.
Olifant multiplay springkasteel. Deze reuze olifant bezorgt jullie veel plezier met. Vanaf 100.00/dag Meer info. Krokodil multiplay springkasteel. Het krokodil multiplay springkasteel is een echte topper. Vanaf 100.00/dag Meer info. Clown Multiplay springkasteel. Naast onze standaard multiplay springkastelen hebben wij nu.
Springkasteel Speeltuin Raf en Otje.
Je huurt het springkasteel voor een volledige dag, inclusief levering binnen een straal van 15 km rond Turnhout. Woon je buiten deze regio, dan maken we graag een offerte op maat. Reservatie en meer info: info@rafenotje.be of 014/49 11 22. Het Raf en Otje springkasteel huur je voor 75 euro.
Boem-Patat Verhuur van springkastelen.
BOEM-PATAT, verhuur van springkastelen. Als jong en dynamisch verhuurbedrijf van springkastelen en go-karts, willen wij uitblinken in een schitterende service, samen met kwalitatief hoogstaande springkastelen. Al onze springkastelen zijn maximum 2 jaar oud en worden na elke verhuring gereinigd, zodat elke klant een proper springkasteel ter beschikking krijgt.
Grootste springkasteel ter wereld komt naar ons land Sint-Niklaas Het Nieuwsblad.
Waarom één springkasteel zetten als je er ook vierendertig aan elkaar kan vastmaken? Dat is het idee achter Airland, met 1.800 kubieke meter het grootste springkasteel ter wereld. Er werd twee jaar aan gewerkt en het bevat onder andere glijbanen, klimtorens, base-jumps en een ballenbad.

Contacteer ons

Zoeken naar Springkasteel