funerarium
 
 
Mea Memoria Mea Memoria crematorium en funerarium voor huisdieren in Baal.
een tastbare herinnering. U vindt bij memoria een uitgebreid assortiment aan urnen, juwelen en gedenkplaatjes, die u vrijblijvend de gelegenheid geven een herinnering aan uw huisdier te kiezen. crematorium funerarium voor huisdieren. 0473 418 411. Wat zijn onze openingsuren en wanneer zijn wij bereikbaar?
Van den Broeck Begrafenissen Begrafenissen Crematies Funerarium.
Na verloop van tijd stapte de dochters van Staf en Suzanne, Christel en Lieve, mee in de zaak. Na de uitbreiding met een winkel en funerarium in Herentals werden ook de echtgenoten van de dochters, Tom en Bert, mee ingeschakeld.
Funerarium.
Dirk Broes Uitvaartverzorging.
U kan hier, in een stijlvol, sereen en warm kader, een laatste groet brengen. Ook plechtigheden tot 50 personen verzorgen we hier. Openingsuren, met gelegenheid tot groeten.: tijdens de weekdagen van 16 tot 19 uur. op zaterdag, zondag en feestdagen van 9.30 tot 11 uur.
Funerarium Uitvaartcentrum Allemeersch.
Teken het rouwregister. Zowel het funerarium in Aartrijke als dit in Eernegem werden ontworpen vanuit een warm hart dat de functionaliteit van een hedendaags funerarium beoogt. Deze innerlijke rust komt tot zijn recht in elk aspect van het uitvaartcentrum, waaronder.:
Begrafenisondernemer Van den Abeele opent tweede funerarium in Nazareth Deinze Regio HLN.
Dietrich Van den Abeele heeft de voorbije jaren niet stilgezeten. Twaalf jaar geleden vestigde hij zich met een funerarium en toonzaal langs de N43 in Astene-dorp en na enkele uitbreidingen ter plaatse, opende hij deze week een nieuw funerarium langs de Drapstraat tussen Eke en Nazareth.
Funerarium of mortuarium Uitvaartvlaanderen.be.
Het funerarium is in vele gevallen goedkoper dan het mortuarium per ligdag van de overledene en wordt de overledene veel beter en met de modernste technieken, opgebaard. Een funerarium en uw overledene daar laten opbaren heeft dan ook alleen maar voordelen.
Uitvaartverzorging Van de Laer, Scherpenheuvel-Zichem Funerarium rouwkapel.

Contacteer ons

Meer resultaten voor funerarium