funerarium
 
 
Rouwberichten Funerarium Parmentier Roeselare.
Het is de wens om geen begroeting te voorzien in het funerarium maar Gery te blijven bewaren in uw herinnering. U kan de familie nabij zijn tijdens de afscheidsplechtigheid in de aula van Funerarium Parmentier, Gitsestraat 60 te Roeselare op donderdag 4 januari 2018 om 10.00 uur.
Stedelijk Funerarium Stad Mechelen.
op zaterdag van 9 u tot 11.15 u. op zon en feestdagen van 14 u tot 16 u. op 24 en 31 december, voor zover het geen zaterdag betreft, van 14 u tot 16 u. Stedelijk Funerarium Ziekebeemdenstraat 4 2800 Mechelen Navigeer.
Funerarium Parmentier Roeselare Uitvaartzorg, begrafenisonderneming, crematies.
Het funerarium is geopend wanneer er iemand opgebaard ligt, en dit van 15.30 tot 18.30 uur op werkdagen, van 16.00 tot 18.00 uur op zaterdag en van 9.30 tot 10.30 op zondag. We staan steeds tot uw dienst, ook voor interventies op zondag en bij nacht.
Funerarium Aarschot.
Vertrouw tijdens deze diepe momenten van rouw op uw plaatselijk funerarium te Aarschot. Aarzel niet om onze begeleidster Nora te contacteren. Zij staat voor u klaar en luistert naar uw wensen. Samen bezorgen we uw dierbare overledene een ontroerende uitvaart. Het funerarium wordt volledig vernieuwd en uitgebreid.
Funerarium Uitvaartzorg D'Hondt.'
Normen en waarden. de ark / het dorpshuis. home / Faciliteiten / Funerarium. Uitvaartzorg D'hondt' biedt u de gelegendheid een laatste groet te brengen in één van onze drie funeraria. U kan deze in detail bekijken via het menu rechts.
Funerarium of mortuarium Uitvaartvlaanderen.be.
Werken in de uitvaart. Het verschil tussen een funerarium en een mortuarium. Een funerarium is geen mortuarium. Een funerarium is een plaats waar het lichaam van een overledene gedurende enkele dagen kan worden bewaard en/ofopgebaard tot aan dag van de uitvaart.
UC-Convents Overlijdens Rouwberichten.
Gebedsdienst: vrijdag 15 juni 2018 om 18.30 uur in parochiekerk te Stal. Begroeting: vrijdag na de gebedsdienst funerarium Beringen-Mijn van 19.00 tot 19.30 u. Uitvaart: zaterdag 16 juni 2018 om 10.30 uur in de parochiekerk te Stal. André DE PRETER.
Funerarium Nuytten.
Wij zullen ervoor zorgen dat alles efficiënt, discreet en in alle sereniteit verloopt en dit voor, tijdens en na de uitvaartplechtigheid. Voor een meer persoonlijk contact kan u steeds bij ons in het funerarium terecht en dit voor al uw vragen en wensen.

Contacteer ons

Zoeken naar funerarium