funerarium
 
 
Funerarium Planckaert CRKC.
Omdat de kapel steeds minder gebruikt werd, besliste het bisdom Brugge in 2007 om het gebouw te verkopen aan een begrafenisondernemer. Die werkte samen met architect Ruben Verbeke om het gebouw te restaureren en om te vormen tot funerarium, met respect voor de erfgoedwaarden en de sacrale plek. Het funerarium opende in 2009.
Uitvaartverzorging Depoorter. Cafe Grafiek.
In ons funerarium in Jabbeke en Bredene kunt u in een ingetogen en familiale sfeer een laatste groet brengen aan de overledene en persoonlijk afscheid nemen. Bekijk hier de openingsuren. U kunt ook uw medeleven betuigen aan de familie via het online rouwregister.
Timmerman uitvaartcentrum en ceremonie in Loppem, Sint-Michiels Brugge en Oostkamp.
zon en feestdag gesloten. Funerarium in Loppem. Funerarium in Sint-Michiels. Funerarium in Oostkamp. Funerarium in Loppem. Funerarium in Sint-Michiels. Funerarium in Oostkamp. Funerarium in Loppem. Funerarium in Oostkamp. Funerarium in Sint-Michiels. Funerarium in Sint-Michiels. Funerarium in Oostkamp. Funerarium in Loppem.
Begrafenissen Verkerke Funerarium, begrafenissen, begrafenisonderneming, begrafenisondernemer, uitvaartcentrum, begraven, Zedelgem Condoleren.
Uitvaartzorg Werbrouck DELA.
Wie zijn wij? Een uitvaartcentrum moet een plaats zijn waar je rust kan vinden in moeilijke tijden, waar je in geborgenheid bij de geliefde overledene kan zijn. Een plaats waar men je met raad en daad bijstaat. Naam overledene: Zoeken.
Uitvaartzorg D'Hondt' Begrafenissen Oudenaarde.
Een warm welkom op één van onze herdenkingsplechtigheden. Wij helpen u stap voor stap. Betuig hier uw medeleven of laat een persoonlijke boodschap na bij de familie in rouw. Kies en bestel online uw bloemen of gedenksteen voor een overledene.
Funerarium As goudengids.be.
20 resultaten voor funerarium As. 1 Vanoppen-Moors Begrafenissen. Kerkstraat 3, 3665 As. 900: 1200, 1200: 1330, 1330: 1700.: 2 Vanoppen-Moors Begrafenissen. Rozenstraat 8, 3660 Opglabbeek. DIJKSTRAAT 14 A, 3600 WATERSCHEI. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km.
Het Vlaams woordenboek funerarium.
Uw overledene mag ten allen tijde naar het funerarium van de uitvaartondernemer, dat meestal goedkoper is en waar uw overledene beter wordt opgebaard. Begroetingsmoment op maandag 12 september 2016 van 18.30 uur tot 19.00 uur in het funerarium Veldpoort te Meerhout.

Contacteer ons

Meer resultaten voor funerarium