prive
 
 
Privé sauna Privé Sauna Atlantis.
03 454 39 49. PRIVE SAUNA MET BINNENZWEMBAD. Geniet van een duik in het binnenzwembad, de warmte van de Finse sauna, uitzweten in de hammam, de helende werking van de infraroodstralers, of heerlijk bubbelen in de jacuzzi. Dit alles met op de achtergrond jouw favoriete muziek!
Privé zwemlessen voor iedereen Sport in Genk.
Het voordeel hiervan is duidelijk: je volgt les op eigen tempo en op eigen niveau. Iedereen, die privé zwemles volgt, krijgt de tijd die hij/zij nodig heeft om te leren zwemmen. De kostprijs per les bedraagt 24 per kind. Je kan op volgende momenten privé zwemles volgen.:
Privé sector Werk.be.
Behalve bij ondernemingen in herstructurering of in moeilijkheden is het federale tijdskrediet of het thematisch verlof de basisvoorwaarde om de aanmoedigingspremies te verkrijgen. Voor meer inlichtingen over tijdskrediet en thematische verloven kan je terecht bij je plaatselijk RVA kantoor, website: www.rva.fgov.be.
Keuring privé-riolering Vlario.
Hierin worden een aantal zaken verduidelijkt wat betreft de uitvoering van de keuring van de private riolering zie ook de wijziging hieronder. Een rioolbeheerder kan ook bijkomende zaken laten keuren indien deze zijn opgenomen in een bijzonder waterverkoopreglement/aanvullende voorwaarden, goedgekeurd door de minister.
Privé Sauna El Bayo.
Ons water wordt maandelijks onverwacht gecontroleerd door een erkend labo. Bekijk onze arrangementen. Bekijk de vrije uren. Leg even uw drukke leven stil en geniet van. de gezelligheid en warmte bij sauna El Bayo. Maandag tot zondag 08.00u 23.00. Openingsuren privé sauna.
Menu privé Cleen Schardauw.
CLEEN SCHARDAUW PRIVE. Kerst en Nieuw. Een groot feest voor iedereen! Ook een lekker betaalbaar feest. Onze gekende all-in formules maken het u gemakkelijk. Zorgeloos tafelen, drinken en genieten aan een vaste prijs. VANAF 25 PERSONEN IS DIT FEESTMENU OOK TIJDENS DE WEEK VERKRIJGBAAR.
Flandria Privé en Bedrijfsfeesten.
Port of Antwerp by night. Privé en bedrijfsfeesten. Scholen en verenigingen. Flandria organiseert voor jou een onvergetelijk feest op een unieke locatie. Welke locatie spreekt meer tot de verbeelding dan een huwelijksfeest, een communie of verjaardagsfeest? Of een receptie, seminairie of bedrijfsfeest voor uw medewerkers of klanten?
Vakantiehuis in Kroatië met privé zwembad NOVASOL.
Je vindt onze vakantiehuizen in Kroatië in Istrië, Kvarner, Dalmatië en op alle Kroatische eilanden. Wat is er nu lekker dan op vakantie op ieder gewenst moment van de dag een heerlijke verfrissende duik te kunnen nemen bij je vakantiewoning in Kroatië met privé zwembad?

Contacteer ons

Zoeken naar prive