weerbericht
 
 
Het weer in België: onze verwachtingen KMI.
De maxima liggen tussen 7 en 10 graden. De wind waait meestal matig, aan de kust en in het zuiden van het land soms vrij krachtig, uit zuidwest tot west en ruimt na de passage van de storing naar west tot noordwest.
Online weerbericht.
Land en tuinbouw. Onderzoek en studies. Producten diensten Weerbericht Online weerbericht. Weerspreuk: Wie zaait op St. Ezechillukt, zijn tuintje wel. DI 10/04 WO 11/04 DO 12/04 VR 13/04 ZA 14/04 ZO 15/04 MA 16/04. aard of oorzaak. in ochtend nog.
Het Weer VTM NIEUWS.
Kris Hoflack antwoordt. Op deze pagina neemt algemeen hoofdredacteur Kris Hoflack de tijd om op uw vragen te antwoorden, en om zich indien nodig te verantwoorden. Als we ergens in VTM NIEUWS een fout maakten, dan zetten we die hier recht.
Weer 14 dagen, buienradar Het Nieuwsblad.
Weer op uw reisroute. Weersvoorspelling België 7 april. Laatste update: 8u. 0% kans op regen. 0% kans op regen. 29% kans op regen. De voorspelling van. Weersvoorspelling 14 dagen. Buienradar België en Europa. Het weer in Europa en de wereld.
Buienradar.be Actueel weerbericht en verwachtingen voor België.
De komende dagen is het onstabiel lenteweer, maar blijft zacht voor de tijd van het jaar. De maxima schommelen tussen 15 en 20 graden. Morgen verwachten we tijdelijk meer zon, daarna domineert de bewolking het weerbeeld. Lees het volledige weerbericht.
Weertabel voor de volgende dagen Het Weerbericht voor Limburg Ruben Weytjens.
Klik hier voor het weerbericht voor de volgende uren. Wisselend bewolkt met nog steeds erg hoge maxima voor de tijd van het jaar. Een lokale bui valt niet helemaal uit te sluiten, maar op de meeste plaatsen in Limburg zal het wel droog blijven.

Contacteer ons

Op zoek naar weerbericht?